MSML ontwikkelde ValidSign app

Stippen
MSML ontwikkelde ValidSign app

De wereld digitaliseert in rap tempo. Dus het is niet gek dat ook het ondertekenen van officiële documenten nu digitaal gaat. ValidSign zorgt ervoor dat handtekeningen veilig en rechtsgeldig digitaal gezet kunnen worden. En wij ontwikkelden een app voor ze die dat mede mogelijk maakt. 

Met ValidSign ondertekenen gebruikers digitaal gemakkelijk contracten, offertes en andere officiële documenten met hun eSignature. Voor de applicatie die ze gebruikten, ontwikkelden wij een extra verlengstuk. In de vorm van een mobiele app. Met dit mobiele verlengstuk zijn de ValidSign-gebruikers nu sneller op de hoogte van nieuwe meldingen, kunnen ze documenten sneller ondertekenen en hebben ze altijd een actueel overzicht van en inzage in hun documenten.

Mock-up van ValidSign app

Veiligheid en overzicht

Je handtekening is je persoonlijk eigendom, die slinger je niet overal in het rond. Daarom zorgen we ook dat de digitale handtekening niet zomaar voor iedereen voor het oprapen ligt. De app beveiligen we, maar wel met de authenticatie die ValidSign al gebruikt. Zo houdt ValidSign veilige controle. De gebruiker kan zijn app vervolgens via FaceID, Fingerprint of passcode extra beveiligen. Gebruiksvriendelijk en veilig!

Eenmaal ingelogd kan de gebruiker push berichten ontvangen over nieuwe tekenverzoeken  en wijzigingen van statussen. Vervolgens navigeert de gebruiker gemakkelijk naar het juiste document om deze - indien akkoord - te tekenen. Ook is er nu mobiel een overzicht in alle afgeronde en de openstaande verzoeken. Uiteraard kan elke gebruiker er ook zijn eigen, persoonlijke, digitale handtekening aanmaken of wijzigen. Uiteraard kan je ook via je mobiel nieuwe transacties op zetten. Extra functionaliteiten die nu altijd binnen handbereik zijn.

Jasper Jorna,

Meer weten? Stel gerust een vraag.

Jasper Jorna - Lead developer & DevOps

Blik vooruit.

Met de app die we ontwikkelden, zetten gebruikers nu ook mobiel met één druk op de knop hun rechtsgeldige, digitale handtekening en houden ze altijd overzicht. Een systeem dat veilig werkt, en omdat het online is, ook altijd up-to-date is. Met deze mobiele applicatie die we voor ValidSign ontwikkelden, zorgen we voor een nóg optimaler goedkeuringsproces.

Samen met ValidSign kijken we ook al verder naar de toekomst van de app. Zo willen we in de volgende fase werken aan uitbreidingen. Bijvoorbeeld om je als nieuwe gebruiker via de app te registreren en om transacties via de contactenlijst van de smartphone op te zetten. Maar dat zijn plannen voor later. De uitvoering start uiteraard pas als de (digitale) handtekeningen zijn gezet.

Blik vooruit puntjes
Erik Daggert

Erik Daggert

Delivery manager

" MSML heeft zich de afgelopen periode bewezen als een enorm betrouwbare, dynamische partner. Naast de prettige samenwerking wordt er goed meegedacht over de functionaliteiten en het toekomstbestendig maken van de app. We zien uit naar de verdere samenwerking en doorontwikkelingen van de app. "

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?