Security statement

Wat doen wij concreet om je gegevens veilig te stellen?

1. Alle servers staan welbewust in Europa

Wij richten ons op de Europese markt en in het bijzonder op Nederland en België. Wij hebben er bewust voor gekozen al onze servers onder te brengen in datacenters in Nederland. Daarnaast gebruiken we Frankfurt als opslaglocatie voor ‘off-site’ backups. Dit staat ook in onze verwerkersovereenkomsten en Service Level Agreements.

2. Professionele infrastructuur

Onze servers worden professioneel beheerd en we zorgen ervoor dat ze continue up-to-date zijn. Dit is vastgelegd in ons Service Level Agreement die met elke klant overeengekomen wordt. Onze ontwikkelaars zijn opgeleid om actief rekening te houden met mogelijke aanvalsvectoren bij het ontwerpen van onze software. Verder verwerken wij gegevens altijd volgens de laatste inzichten.

3. Beveiligde verbinding (HTTPS)

Onze software werkt altijd met een beveiligde verbinding (HTTPS). Dit betekent dat de HTTP-verbinding versleuteld is door middel van het TLS protocol. Hierdoor is de uitwisseling van data tussen bron en bestemming beschermt tegen onderschepping van derden.Met deze website kun je onze beveiliging, onze SSL/TLS-certificaten voor https, analyseren (onze eigen website is al voorbeeld opgenomen):
https://www.ssllabs.com/ssltest/analyze.html

Directe melding bij dataverlies

Mocht er ondanks al onze maatregelen toch data verloren gaan, dan melden wij dit - zoals het wettelijk hoort - zo spoedig mogelijk aan de klant (contactpersoon) en aan de autoriteiten.

ISO 27001 certificering

Om de informatiebeveiliging binnen onze organisatie te waarborgen zijn we ISO-27001 gecertificeerd.

Responsible Disclosure

Bent u beveiligingsonderzoeker en heeft u kwetsbaarheden ontdekt in onze systemen? Dan willen wij graag met u samenwerken om deze kwetsbaarheden te verhelpen voordat er misbruik van wordt gemaakt.

Meer informatie?

Voor vragen over informatiebeveiliging kunt u contact met ons opnemen. Meer algemene informatie over ons veiligheidsbeleid tref je ook op deze pagina's aan:

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?