Duurzaamheid Statement

We zijn een jong bedrijf dat gelooft in de toekomst. En een mooie toekomst maken we nu al. Niet alleen in de digitale producten of diensten die we leveren, maar ook in de manier waarop we dat doen. Een duurzaam beleid is daarbij onmisbaar.

Sinds onze oprichting zoeken we de meest duurzame oplossingen voor alles wat we doen. We streven naar duurzame en lokale samenwerkingen met onze opdrachtgevers, concullega's en leveranciers. Daarbij staat ook het welzijn van het milieu en van onze medewerkers hoog op de agenda. We geven de duurzaamste optie voorrang in onze keuzes. Met ons gedrag hopen we ook onze omgeving te inspireren en te motiveren tot duurzaam handelen. Om onze intentie kracht bij te zetten hebben we een Externe ethische code geformuleerd.

Duurzame productie

Als bedrijf dat zich specialiseert in software- en app-development bieden wij uitsluitend digitale producten en diensten aan. We maken geen gebruik van kostbare grondstoffen. Alles wat we maken, ontwikkelen we zo groen mogelijk.

 • Wat we leveren is voor de lange termijn. We voeren updates uit op de diensten en producten die we leveren zodat deze langer meegaan. 

 • We produceren vanuit ons kantoor met energielabel A.

 • Voor het gebruik van onze servers en die van onze klanten, werken we samen met groene leveranciers. 

Duurzame inkoop

Door kritisch naar onze leveranciers te kijken houden we ook met onze inkoop onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. We kiezen bewust voor leveranciers die duurzaamheid hoog op de agenda hebben staan.

 • Onze apparatuur is energiezuinig en ingekocht om lang mee te gaan.

 • Boodschappen kopen we zoveel mogelijk duurzaam en lokaal in.

 • We werken volgens digital first en een paperless office principe.

 • Plastic verpakkingen vermijden we waar mogelijk en PET-flessen komen bij ons het kantoor niet in.

Sociale duurzaamheid

We hechten veel waarde aan onze collega’s en Deventer en omgeving. We doen er dan ook alles aan om bij te dragen in het welzijn en de ontwikkeling van dezen. 

 • We ondersteunen en initiëren lokale initiatieven om mensen samen te brengen.  

 • Binnen ons bedrijf streven we naar diversiteit in mensen en ideeën. 

 • In onze platte bedrijfsstructuur telt ieders mening en feedback even zwaar.

 • Al onze collega’s komen uit Deventer en omstreken.

Door het creëren van bedrijfsbrede bewustwording op het gebied van duurzaamheid streven wij ernaar om onze werknemers deze visie breder te laten dragen dan alleen binnen de bedrijfsmuren.

Marcel Letink, Algemeen Director
Marcel Letink
Algemeen Director

Meer informatie?

Graag laten wij zien hoe wij te werk gaan.

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?