Unilever Partners

MSML ontwikkelde Unilever Partners

In het kort.

Het Unilever Partners platform helpt ondernemers het meeste uit hun zaak te halen. Zo kan een horeca ondernemer het aanbod van productpromoties, verkoopondersteuning, schapadvies én een virtuele assistente gebruiken om zijn horecazaak te perfectioneren.

Ondernemers kunnen via het platform ook verkoopondersteunende materialen bestellen, zoals vriezers en gepersonaliseerde ijskaarten. En met gratis tips voor het verhogen van je omzet en promoties, zit de horeca er straks weer warmpjes bij.

71
sprints voltooid

5 / 5

Kenny Marijnissen

Business Analyst

Logo Unilever Partners
8
jaar klant
// Persoonlijke service

Bestellen en service

Ondernemers kunnen op het platform een bedrijfsaccount aanmaken. Met behulp van dit account kan de ondernemer zo goed als alles regelen vanuit één centraal punt. Van contact leggen met de accountmanager tot het plaatsen van bestellingen en het deelnemen aan merkspecifieke campagnes/acties. Een geplaatste bestelling wordt op een zelfgekozen moment bezorgd door de gewenste groothandel.

Unilever biedt op het platform naast acties en tips ook persoonlijke en snelle service. LOLA, de speciaal ontwikkelde chatbot, staat 24/7 via WhatsApp klaar om vragen te beantwoorden over producten, bestellingen, hardware of adviezen. Via diverse slim ingerichte workflows worden de gebruikers zo extra snel geholpen.

Marcel Letink,

Meer weten? Stel gerust een vraag.

Marcel Letink
// Data verzameling

Alles op één plek.

Het platform beschikt over een volwaardige beeldbank. Hier vinden ondernemers gemakkelijk de juiste afbeeldingen en video’s voor promotionele doeleinden zoals online verkoop. Zo kunnen ondernemers promoties en acties nog beter onder de aandacht brengen bij hun klanten.

Via Unilever Partners leert Unilever haar klanten steeds beter kennen. Want via de bestelgegevens, de vragen die gesteld worden en de behoefte naar verkoopondersteunende materialen, krijgt Unilever inzicht in hun behoeften. Door hier slim mee om te gaan kan Unilever in de toekomst beter inspelen op hun wensen en relevante adviezen uitbrengen die bijdragen aan het succes van de horeca ondernemer.

Alles op één plek puntjes

Milestones

start
🍾

Go-live: unileverpartners.nl

2020
🎉

Volledige integratie met het CRM

2021
🎨

Welkom: Unilever beeldbank

2022
👏🏻

Uitbreiding dataverwerking / analyses

2022
🚀

Persoonlijk promotie aanbod

2023
🔥

De gepersonaliseerde OLA ijskaart!

2023
Kenny Marijnissen

Kenny Marijnissen

Business Analyst

aanhalingstekens
Fijne samenwerking en vakkundig sterk waardoor er ook efficiënt en snel projecten opgepakt worden. Daarnaast geven ze ook goed advies over wat futureproof werkt zodat je niet later weer oude projecten op de schop hoeft te nemen.

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?