Anna MSML
Fout!

Bedankt voor je bericht

We gaan aan de slag met jouw contactverzoek. Liever niet wachten? Start een chatgesprek.

Offerte aanvragen

Wij realiseren graag samen jouw volgende project!

Fout!

Bedankt voor je bericht

We gaan aan de slag met jouw contactverzoek. Liever niet wachten? Start een chatgesprek.

Op de koffie bij MSML

Je hebt onze website bekeken en nu is het hoog tijd om elkaar beter te leren kennen. Wanneer je hieronder jouw gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak of offerte.

Alle informatie op één plek

Supporters van Kowet, zoals de club liefkozend door de fans wordt genoemd, hebben de beschikking over talrijke mediabronnen om op de hoogte te blijven. Zo verschijnen er dagelijks nieuwsartikelen op de website en talrijke berichten op Instagram, Twitter en YouTube. De app brengt al deze informatie op één plek samen. Bij brekend nieuws over wedstrijden en transfers ontvangen de gebruikers een notificatie, zodat ze niets meer missen.

De app is echter veel meer dan een verzameling informatie uit andere bronnen. Zo introduceerden we een compleet ‘match center’. Hier zijn alle aankomende wedstrijden te zien, de speelrondes, uitslagen en zelfs live wedstrijdinformatie van alle clubs uit de divisie. De Go Ahead Eagles app biedt een volwaardig alternatief voor populaire voetbal apps als Fox Sports en LiveScore. Daarmee is de app onmisbaar voor de echte GAE-supporter, thuis, onderweg óf in het stadion.

Maatwerk software d.m.v. een mobiele app ontwikkelt door softwarebedrijf MSML voor Go Ahead Eagles Deventer

Fans aan de macht

Het is voor Go Ahead Eagles eenvoudig om top-of-mind te zijn op wedstrijddagen, maar daarna zwakt die aandacht af. Daarom ontwikkelden we een spel waarbij supporters juist in die periode de volgende wedstrijd kunnen voorspellen. Kiezen ze de uitslag én het aantal doelpunten goed? Dan kunnen zij maximaal 5 punten per wedstrijd verdienen. Supporters nemen het tegen elkaar op in een ranglijst voor het seizoen. Instromen blijft het hele seizoen de moeite, omdat er ook per 5 gespeelde wedstrijden een winnaar wordt uitgeroepen. De vergeetachtige fan hoeft zich geen zorgen te maken. Dankzij een notificatie word je herinnerd aan je deelname én de uitslag na de wedstrijd.

Het absolute pronkstuk van de Go Ahead Eagles app is de Man Of The Match verkiezing. Supporters kunnen tijdens thuiswedstrijden een top 3 samenstellen van de beste spelers. Onze data wetenschappers ontwikkelden een innovatief MOTM-model. Daarbij worden onder meer de speeltijd, eerdere verkiezingen, het aantal stemmen, de positie in de top drie en het aantal speelminuten meegewogen.

Een foto van de mobiele applicatie voor Go Ahead Eagles
Het logo van Go Ahead Eagles Deventer, een klant van softwarebedrijf MSML
icon

MSML is een echte versterking voor onze club. Het softwarebedrijf is een lokale partij die door klanten als Primagaz en Unilever hoog aangeschreven staat voor hun webapplicaties en apps. We zijn blij onze handen ineen te slaan voor minimaal de komende drie jaar.”

Jan Willem van Dop
Jan Willem van Dop Algemeen directeur Go Ahead Eagles
Fout!

Bedankt voor je bericht

We gaan aan de slag met jouw contactverzoek. Liever niet wachten? Start een chatgesprek.

Offerte aanvragen

Wij realiseren graag samen jouw volgende project!