//Diensten

Strategie

De manier waarop wij onze maatwerk applicaties ontwikkelen, komt niet zomaar uit de lucht vallen. Daar besteden wij veel aandacht aan. En dat begint met een goede strategie.

We koppelen jouw wensen en kennis van de doelgroep aan onze technische expertise en inzichten. Jij weet wat je wil bereiken, wij weten hoe het werkt. We ontwikkelen een strategie op maat om jouw processen te optimaliseren, met altijd de gebruikerservaring voorop.

Lees meer
Strategie
puntjes
Overleg kantoor Friso en Marcel MSML
Ghie en Suzan
Mike kantoor MSML

Advies.

We analyseren je wensen en onderzoeken de mogelijkheden. Vervolgens adviseren wij hoe onze strategie in te zetten om hierop in te spelen. Dit vormt de basis voor ons verdere werk.

Onze adviezen en strategieën zijn net als onze producten op maat gemaakt. Zo spelen we bijvoorbeeld in op de toekomst door dagelijks de ontwikkeling van technologische trends in de gaten te houden. Ook werken onze data-analisten met slimme modellen om het meeste uit jouw data te halen. Met deze kennis en inzichten ontwikkelen we ons advies.

In onze adviezen stellen we altijd het doel van het product en de gebruikerservaring voorop. Verder zijn wij bijzonder flexibel. Vanuit de strategie en het advies werken we verder aan het design en ontwikkelen we met én voor jou én je klant het product dat jouw positie in de markt verstevigt. 

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

Lieve Dings

Junior Channel Marketeer OOH Lipton Ice Tea & OLA

aanhalingstekens
De samenwerking met MSML als zeer goed en betrouwbaar ervaren. Samen met MSML zijn we aan de slag gegaan om een mobiele app live te zetten als verlengstuk van onze sales werkzaamheden. MSML denkt mee en geeft goed advies.

Robin van Poelje

Applicatiebeheerder totaalBED

aanhalingstekens
Ondanks de beperkte tijd voor dit project was de communicatie goed, de opleveringen secuur en zijn de verwachtingen waargemaakt. Een fijne flexibele partij om mee samen te werken, die zijn afspraken uitstekend nakomt.

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?