//MSML

Onze loyaliteit

Op onze producten zijn we trots. Maar nog trotser zijn we op onze werkwijze. We zetten altijd net dat stapje extra om de verwachtingen te overstijgen. En daar zijn we best goed in, al zeggen we het zelf.

Sinds de start van MSML is de persoonlijke manier waarop wij met onze opdrachtgevers samenwerken de kracht van ons werk. Onze opdrachtgevers werken niet alleen met onze oplossingen maar ook graag met MSML. Hoe we dit doen? Dat lees je hieronder.

Lees verder
Onze loyaliteit
puntjes
GAE wedstrijdsponsor
MSML lunch kantoor
Tweakers 2022

Open proces.

De basis voor een goede relatie is openheid. Daarom zijn wij open en transparant in alles wat we doen. We werken niet voor niets met open source software. In ons werk geven we altijd eerlijk advies, nemen opdrachtgevers mee in de stappen van het proces en zijn open over de investering.

Ons streven is om alle wensen van opdrachtgevers in vervulling te laten gaan. Maar soms kan iets niet of is een andere manier beter. Onze consultants weten precies wat wel en wat niet kan en adviseren op maat. Wanneer jouw product nog slechts een idee is, denken zij al na over toekomstige wensen. En daar communiceren we uiteraard open over.

Ons maatwerk.

Tegenwoordig maakt een (web)applicatie je bedrijf vaak sterker. Vooral als deze precies naar jouw wensen ontworpen en ontwikkeld is. Jouw applicatie bevat alleen functionaliteiten die echt nodig zijn. Je investeert dus niet in overbodige software. Vervolgens zorgen we voor persoonlijk beheer, onderhoud en support. 

We werken met een vast projectteam. Zo kent het team jouw product, de wensen en verwachtingen. 

Na oplevering houden we natuurlijk contact. Want naast de ontwikkeling van de (web)applicaties, is ook onze support transparant: via de Support Portal geven we toegang tot alle informatie. Onze opdrachtgevers hebben een vast contactpersoon die altijd van alles op de hoogte is.

Ons maatwerk puntjes

Onze partners.

We werken veel samen met verschillende opdrachtgevers. Dit zijn samenwerkingen waar we als partner vrijwel altijd goed op scoren. En hoe langer we samenwerken, hoe hoger deze score wordt. Wat onze opdrachtgevers van ons vinden? Dat lees je hier, of in ons portfolio.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of wil je een advies over jouw ideeën en plannen? Neem gerust contact op en vertel ons wat je bezighoudt. Wie weet ontstaat er een mooie samenwerking!

Ons maatwerk puntjes

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

Lieve Dings

Junior Channel Marketeer OOH Lipton Ice Tea & OLA

aanhalingstekens
De samenwerking met MSML als zeer goed en betrouwbaar ervaren. Samen met MSML zijn we aan de slag gegaan om een mobiele app live te zetten als verlengstuk van onze sales werkzaamheden. MSML denkt mee en geeft goed advies.

Robin van Poelje

Applicatiebeheerder totaalBED

aanhalingstekens
Ondanks de beperkte tijd voor dit project was de communicatie goed, de opleveringen secuur en zijn de verwachtingen waargemaakt. Een fijne flexibele partij om mee samen te werken, die zijn afspraken uitstekend nakomt.

Jan Willem van Dop

Algemeen directeur @ Go Ahead Eagles

aanhalingstekens
MSML is een echte versterking voor onze club. Het softwarebedrijf is een lokale partij die door klanten als Primagaz en Unilever hoog aangeschreven staat voor hun webapplicaties en apps. We zijn blij onze handen ineen te slaan voor minimaal de komende drie jaar.

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?