Anna MSML
Fout!

Bedankt voor je bericht

We gaan aan de slag met jouw contactverzoek. Liever niet wachten? Start een chatgesprek.

Offerte aanvragen

Wij realiseren graag samen jouw volgende project!

Fout!

Bedankt voor je bericht

We gaan aan de slag met jouw contactverzoek. Liever niet wachten? Start een chatgesprek.

Op de koffie bij MSML

Je hebt onze website bekeken en nu is het hoog tijd om elkaar beter te leren kennen. Wanneer je hieronder jouw gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak of offerte.

Cookies

Cookies van MSML

Msml.nl (deze website) maakt gebruik van cookies. Op deze pagina informeren we je over wat cookies zijn, waarom we ze gebruiken én hoe jij ze in of uit kunt schakelen. Cookies zijn bestanden die de aanbieder van een website op de apparatuur van een bezoeker plaatst. Bijvoorbeeld op een computer, telefoon of tablet. Met cookies kan informatie worden verzameld of opgeslagen over het websitebezoek of over (het apparaat van) de gebruiker1.

1. Toestemming geven

1.1 Functionele cookies

Deze website heeft functionele cookies nodig om goed te werken. Functionele cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om jouw voorkeuren voor analytische en tracking cookies op te slaan. Functionele cookies zijn een zogenaamde uitzondering op het toestemmingsvereiste. Het is daarom niet verplicht om jouw toestemming te vragen, maar we vinden het belangrijk om je te informeren. Dit is hoe de Autoriteit Persoonsgegevens functionele cookies typeert: Er zijn uitzonderingen op het toestemmingsvereiste. Bijvoorbeeld als de cookies technisch noodzakelijk zijn om de website goed te laten werken. Denk hierbij aan het gebruik van een cookie om de inhoud van een winkelwagentje te onthouden. Dit noemen we functionele cookies.2

1.2 Analytische cookies

Deze website gebruikt analytische cookies om het surfgedrag van bezoekers te analyseren. Wanneer je onze analytische cookies accepteert, krijgen wij de meest gerichte informatie. We gebruiken ze om onze website verder te verbeteren. Deze site maakt gebruik van de volgende analytische cookies:

1.2.1 Google Analytics

Google Analytics is een tool waarmee wij kunnen meten hoe gebruikers omgaan met website-inhoud. We gebruiken deze om onderscheid in unieke gebruikers te maken en de behandelsnelheid van verzoeken te verlagen. Deze cookies worden opgeslagen:

Cookie naam Vervaltijd Omschrijving
_ga 2 jaar Gebruikt om gebruikers te onderscheiden.
_gid 24 uur Gebruikt om gebruikers te onderscheiden.
AMP_TOKEN 30 seconden tot 1 jaar Bevat een token dat kan worden gebruikt om een client-ID op te halen bij de AMP Client ID-service. Andere mogelijke waarden duiden op opt-out, inflight-aanvraag of een fout bij het ophalen van een client-ID bij de AMP Client ID-service.
_gac_ 90 dagen Bevat informatie over de campagne voor de gebruiker.

MSML heeft een verwerkersovereenkomst gesloten met Google waarin de afspraken over privacy en data veiligheid zijn vastgelegd. Ondertekend per 26-03-2018 door Marcel Letink.

1.2.2 Google optimize

Om deze site te optimaliseren, experimenteren we met variaties van inhoudelijke en functionele aard. Wanneer we vaststellen welke variant het beste werkt, stellen we die aan alle gebruikers beschikbaar. We maken gebruik van de inhoudsexperimenten van Google Analytics. Daarom worden de volgende cookies voor deze functies gebruikt naast de andere cookies die in dit document worden beschreven:

Cookie naam Vervaltijd Omschrijving
__utmx 18 maanden Wordt gebruikt om de opname van een gebruiker in een experiment te bepalen.
__utmxx 18 maanden Wordt gebruikt om de afloop van experimenten te bepalen waarin een gebruiker is opgenomen.
_gaexp Afhankelijk van de lengte van het experiment, maar meestal 90 dagen. Wordt gebruikt om de opname van een gebruiker in een experiment te bepalen en het verstrijken van experimenten waarbij een gebruiker is opgenomen.

MSML heeft een verwerkersovereenkomst gesloten met Google waarin de afspraken over privacy en data veiligheid zijn vastgelegd. Ondertekend per 26-03-2018 door Marcel Letink.

1.2.3 Hotjar

Deze site maakt gebruik van Hotjar. Dankzij Hotjar kunnen we het gebruik van de site tot in detail registreren en analyseren. Zo leert het ons bijvoorbeeld hoe bezoekers door onze website navigeren. Dankzij deze inzichten kunnen we onze website voortdurend optimaliseren.

Om goed te kunnen functioneren, slaat Hotjar first-party cookies op in je browser. Cookies worden ingesteld door het Hotjar-script. Dit is nodig om de juiste inhoud voor weer te geven. Cookies die het Hotjar-script opslaat in de browser van uw bezoeker:

Cookie naam Vervaltijd Omschrijving
_hjClosedSurveyInvites 365 dagen Deze cookie wordt geplaatst zodra een bezoeker interactie heeft met de pop-up enquête-uitnodiging. Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat dezelfde uitnodiging niet opnieuw verschijnt als deze al is getoond.
_hjDonePolls 365 dagen Deze cookie wordt geplaatst zodra een bezoeker een peiling voltooit met behulp van de peiling-widget. Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat dezelfde peiling niet opnieuw wordt weergegeven als deze al is ingevuld.
_hjMinimizedPolls 365 dagen Deze cookie wordt ingesteld zodra een bezoeker een Feedback Poll-widget minimaliseert. Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de widget geminimaliseerd blijft wanneer de bezoeker door uw site navigeert.
_hjDoneTestersWidgets 365 dagen Deze cookie wordt geplaatst zodra een bezoeker zijn informatie indient in de widget Recruit User Testers. Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat hetzelfde formulier niet opnieuw wordt weergegeven als het al is ingevuld.
_hjMinimizedTestersWidgets 365 dagen Deze cookie wordt geplaatst zodra een bezoeker een Recruit User Testers-widget minimaliseert. Het wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de widget geminimaliseerd blijft wanneer de bezoeker door uw site navigeert.
_hjDoneSurveys 365 dagen Deze cookie wordt geplaatst zodra een bezoeker een enquête invult. Het wordt gebruikt om de inhoud van de enquête alleen te laden als de bezoeker de enquête nog niet heeft ingevuld.
_hjIncludedInSample 365 dagen Deze cookie is ingesteld om Hotjar te laten weten of die bezoeker is opgenomen in de steekproef die wordt gebruikt voor het genereren van heatmaps, trechters, opnames, enz.
_hjShownFeedbackMessage 365 dagen Deze cookie wordt ingesteld wanneer een bezoeker inkomende feedback tot een minimum beperkt of voltooit. Dit wordt gedaan zodat de inkomende feedback onmiddellijk als geminimaliseerd wordt geladen als ze naar een andere pagina gaan waar deze moet worden weergegeven.

MSML heeft een verwerkersovereenkomst gesloten met Hotjar waarin de afspraken over privacy en data veiligheid zijn vastgelegd. Ondertekend per 28-06-2019 door Marcel Letink, gearchiveerd onder kenmerk CBJCHBCAABAA7Reggc5b-aE6lCDas0F0jXyO7QoVSAOY.

1.3 Tracking cookies

Het derde en laatste type cookies zijn tracking cookies. Deze worden gebruikt voor het plaatsen van gerichte advertenties en (re-)marketing doeleinden. Voor deze cookies is altijd toestemming van de bezoeker nodig. Voorbeelden van deze cookies zijn de Facebook Pixel, LinkedIn Insights en Google Adwords.

1.3.1 Linkedin insight-tag

Met de LinkedIn Insight-tag verzamelt deze site gegevens over de bezoeken van LinkedIn gebruikers aan deze site, inclusief de URL, verwijzende URL, IP-adres, apparaat- en browserkenmerken (User Agent) en tijdstempel. Deze gegevens zijn gecodeerd, de IP-adressen zijn ingekort en de directe identificatiegegevens van LinkedIn gebruikers worden binnen zeven dagen verwijderd om de gegevens pseudoniem te maken. Deze resterende, gepseudonimiseerde gegevens worden vervolgens binnen 90 dagen verwijderd.

LinkedIn deelt de persoonlijke gegevens niet met ons, maar biedt alleen geaggregeerde rapporten over de doelgroep van de website en advertentieprestaties. LinkedIn maakt ook retargeting mogelijk, waardoor MSML gepersonaliseerde advertenties van zijn website kan tonen door deze gegevens te gebruiken, maar zonder het lid te identificeren. LinkedIn-leden kunnen via hun accountinstellingen het gebruik van hun persoonlijke gegevens voor reclamedoeleinden beheren. Meer informatie over hoe LinkedIn omgaat met de privacy van zijn gebruikers vind je hier.

1.3.2 Facebook-pixel

De Facebook-pixel is een analysehulpmiddel waarmee deze site de effectiviteit van advertenties meet en inzicht geeft in de acties die bezoekers uitvoeren op de website. We gebruiken deze bovendien om te zorgen dat onze advertenties aan de juiste mensen worden weergegeven.

Naast de wettelijke verplichtingen schrijven de voorwaarden voor Facebook Business-hulpmiddelen ook voor dat wij je laten weten hoe we cookies gebruiken en hoe je de op je website verzamelde gegevens deelt met derden. Je kunt op ieder moment jouw voorkeuren aanpassen in jouw instellingen voor Facebook-advertenties. Je leest hier meer over hoe Facebook zich conformeert aan de AVG.

1.3.3 Google Adwords

Deze site gebruikt cookies om advertenties aantrekkelijker te maken voor gebruikers. Enkele veelvoorkomende toepassingen van cookies zijn het selecteren van advertenties op basis van wat relevant is voor een gebruiker, het verbeteren van rapportage over campagneprestaties en het voorkomen dat er advertenties worden weergegeven die de gebruiker al te zien heeft gekregen.

Wanneer je akkoord gaat met tracking cookies worden deze ingesteld op deze site. Voor advertenties die we op het internet laten zien, kunnen cookies die '__gads' of '__gac' worden genoemd, worden opgeslagen in je browser. In tegenstelling tot cookies die zijn ingesteld op eigen domeinen van Google, kunnen deze cookies niet door Google worden gelezen wanneer je op een andere site bent dan de site waarop ze zijn ingesteld. Ze dienen bijvoorbeeld voor het meten van interacties met de advertenties van deze site en voorkomen dat dezelfde advertenties te vaak aan jou worden getoond.

Je kunt het personaliseren van advertenties door Google ook centraal regelen voor alle websites die je bezoekt. Op deze pagina zie je wat Google over je weet en schakel je desgewenst personalisatie uit.

MSML heeft een verwerkersovereenkomst gesloten met Google waarin de afspraken over privacy en data veiligheid zijn vastgelegd. Ondertekend per 26-03-2018 door Marcel Letink.

1.3.4 Triggerbee

Deze website maakt gebruik van Triggerbee om het gedrag van bezoekers te meten. Triggerbee legt een relatie tussen het websitegebruik en de verzamelde persoonsgegevens, conform onze privacy voorwaarden. Triggerbee slaat diverse cookies op in je browser. We gebruiken alleen "first party cookies". Alle cookies hebben het voorvoegsel "mtr-" of "mtr_" of "_mtr".

Cookie naam Omschrijving
_mtrid De ID-cookie, waarmee in de loop van de tijd een relatie tussen paginaweergaves en verbindingssessies wordt gemaakt.
mtr-consent Cookies die betrekking hebben op het bekijken van de melding 'Privacy & Cookie' en op de gegeven toestemming.
mtr_conversion Cookies gerelateerd aan Widgets (pop-ups en formulieren).
mtr_goal Cookies die verband houden met het bereiken van klikdoelen zoals kopen, inloggen of het lezen van een pagina.
mtr_visitor Cookie met de identiteit van de huidige bezoeker - indien beschikbaar.

MSML heeft een verwerkersovereenkomst gesloten met Hotjar waarin de afspraken over privacy en data veiligheid zijn vastgelegd. Ondertekend per 14-03-2018 door Marcel Letink, gearchiveerd onder kenmerk 302129.

2. Geen toestemming

2.1 Functionele cookies

Functionele cookies kunnen niet worden uitgeschakeld. Functionele cookies zijn een zogenaamde uitzondering op het toestemmingsvereiste. Het is daarom niet verplicht om jouw toestemming te vragen, maar we vinden het belangrijk om je te informeren. Dit is hoe de Autoriteit Persoonsgegevens functionele cookies typeert:

Er zijn uitzonderingen op het toestemmingsvereiste. Bijvoorbeeld als de cookies technisch noodzakelijk zijn om de website goed te laten werken. Denk hierbij aan het gebruik van een cookie om de inhoud van een winkelwagentje te onthouden. Dit noemen we functionele cookies.3

2.2 Analytische cookies

Wanneer je geen toestemming geeft voor analytische cookies, meet deze site nog in beperkte mate jouw gedrag op de site. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar dit is wat de Autoriteit Persoonsgegevens hierover zegt:

U heeft geen toestemming nodig voor het plaatsen van analytische cookies, mits u die cookies alleen gebruikt om bezoekers te tellen. Met analytische cookies krijgt u beter inzicht in het functioneren van uw website. Kunt u de analytische cookies niet gebruiken om mensen anders te behandelen? Dan hebben ze nauwelijks gevolgen voor de privacy van de bezoekers van uw website. En hoeft u er geen toestemming voor te vragen.4

Om het gedrag te meten maken we gebruik van Google Analytics. Om te verzekeren dat we niet kunnen achterhalen wie jij bent, wordt je IP adres geanonimiseerd. Hoe dat werkt lees je hier.

2.3 Tracking cookies

Wanneer je tracking op deze site niet accepteert, worden er geen cookies gezet. We kunnen dan geen gebruik maken van jouw informatie om je betere content of advertenties aan te bieden.

Bij tracking cookies gaat het om gegevens over het internetgedrag van mensen. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om mensen anders te behandelen. De enige mogelijke grondslag voor het gebruik van tracking cookies is ondubbelzinnige toestemming van de websitebezoeker (artikel 6, lid 1, onder a, van de AVG).5

Algemene opmerkingen

Indien je de betreffende cookies toestaat, krijgen de beschreven partijen (beperkte) toegang tot de data die wij van je verzamelen. Om jouw privacy te verzekeren sloten we met elk van hen een overeenkomst. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan anderen, tenzij dat noodzakelijk is om aangifte te doen van strafbare feiten.

Vragen over cookies?

Wanneer je vragen hebt over cookies kun je contact opnemen met MSML. Wij staan je graag te woord bij vragen, opmerkingen of zorgen die je hebt.

MSML
De Leeuwenbrug 117a
7411 TH Deventer
T: +31 85 4018747
E: info@msml.nl

Voor algemene informatie en/of klachten over cookies kun je terecht bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Heb je een klacht over tracking cookies en het gebruik dat via die cookies wordt gemaakt van jouw persoonsgegevens? En reageert MSML niet of ben je niet tevreden met de reactie? Dan kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.