MSML ontwikkelde Unilever Field Sales

MSML ontwikkelde Unilever Field Sales

In het kort.

Een mobiele (iPad) applicatie die vertegenwoordigers van Unilever in de supermarkt in staat stelt om merken zoals Unox, Calvé, Dove en Andrélon optimaal te presenteren.

Dagelijks zijn er tal van vertegenwoordigers van Unilever op pad om nieuwe producten en promoties te introduceren bij supermarktmanagers in Nederland. Ze maken hierbij gebruik van een modulaire tablet app. Deze app helpt ze bij het bestellen en plaatsen van promoties, maar geeft ook inzicht in de meest actuele klantgegevens, voorraden en winkelvloer uitdagingen.

Google BigQuery Azure Data Factory
113
sprints voltooid

5 / 5

Robbert Olierook

Commercial Manager – Field Sales Retail

Logo Unilever Field Sales
7
jaar klant
// In de praktijk

Service en efficiëntie.

Het platform biedt een automatiseringsoplossing voor de hele verkoopcyclus. Van het eerste contact en het bestellen van de promoties, tot aan de rapportage over de verkoopprestaties. De app verhoogt de merkbeleving en het inzicht voor de supermarktmanager. Door de introductie van de app is het mogelijk geworden om promoties op maat te bieden en sneller in te spelen op uitdagingen en veranderingen op de winkelvloer.

Ook voor de vertegenwoordigers van Unilever heeft deze app veel te bieden. Zo beschikt de app over een geautomatiseerde planning tool om de winkelbezoeken efficiënt te plannen op basis van afstand in combinatie met reistijden.

Marcel Letink,

Meer weten? Stel gerust een vraag.

Marcel Letink
// Centrale database

Alle controle over de back-office.

Van alle activiteiten wordt data verzameld om hiervan te leren, de op maat gemaakte centrale database zorgt ervoor dat analisten hun analyses uitgebreid kunnen doen en realtime toegang hebben tot belangrijke inzichten en data verbanden.

Het systeem op basis van het Laravel Framework is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Dashboards en rapportages in de software verschaffen de inzichten waarmee alle rayonmanagers verder bouwen aan hun succes.

Alle controle over de back-office puntjes

Milestones

start
🎉

De allereerste sprint voor Field Sales

🚀

Live-gang

👌🏻

Power BI integratie

💪🏻

Fundamentele rebuild / React Native

📦

Box order module

👏🏻

Automatische planning tool ontwikkeld!

Robbert Olierook

Robbert Olierook

Commercial Manager – Field Sales Retail

aanhalingstekens
MSML is een bedrijf dat ondanks het steeds blijft groeien ons nog steeds de persoonlijke aandacht blijft geven. Al jaren een prettige en snelle samenwerking waarbij de oplevering altijd van hoge kwaliteit is.

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?