//MSML

Over ons

Wij ontwikkelen mobiele apps, webapplicaties en koppelen software systemen aan elkaar.

Ons ervaren team brengt projecten van elke omvang tot een succes. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe applicaties voor multinationals of om software voor het MKB: wij luisteren, denken mee en ontwikkelen jouw digitale oplossing. Dit doen we met oog voor detail en veiligheid. Zo halen onze opdrachtgevers alles uit hun organisaties.

Lees meer
Over ons
puntjes
Vergaderzaal MSML
Focus werkplek MSML
Team MSML tafelvoetbal

Talentvol en gedreven.

Vanuit ons kantoor in Deventer werken we met multidisciplinaire en wendbare teams. We zijn groeiende en altijd in ontwikkeling; net als onze producten!

In Deventer vanaf de elfde en twaalfde verdieping in de Leeuwenbrug kijken we uit over de hele stad. Daar werken onze talentvolle teams vol energie om kwaliteit en continuïteit te leveren. Om dit te garanderen hebben we alle posities minimaal dubbel bezet. 

Onze Full Stack developers hebben hun eigen specialismen. PHP, Laravel, VueJS en React Native: wij hebben het in huis om op ieder project te leveren. Gecertificeerde product owners begeleiden onze projecten. Ze behouden overzicht en werken nauw samen met opdrachtgevers. Zo houden onze zelfsturende Agile teams focus en verliezen we de wensen van onze opdrachtgevers nooit uit het oog.

Gedreven en saamhorig.

Bij ons werken niet alleen de meest talentvolle, maar ook de gezelligste collega’s. De sfeer op onze werkvloer is altijd goed en we staan voor elkaar klaar.

Een goed product leveren we met een compleet team. Daarom zorgen wij dat ons team elkaar niet alleen op professioneel vlak, maar ook op sociaal vlak aanvult en versterkt. We zoeken samen naar de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers. Successen vieren we en problemen lossen we op. We ondersteunen elkaar en vergeten zo niets. Op deze manier vergeten we ook nooit onze vrijmibo.

Een goede werksfeer vinden we heel belangrijk. We hechten daarom veel waarde aan onze familiecultuur. We helpen elkaar up to date houden zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. We werken met oog voor detail voor zowel informatiebeveiliging als duurzaamheid, met de wensen van de opdrachtgever voorop.

Gedreven en saamhorig puntjes

Missie & Visie.

MSML wil bedrijven ondersteunen bij het optimaliseren, digitaliseren en verduurzamen van processen.
Innovatief Oog voor detail Veiligheid Duurzaam Sociaal verantwoord

Als softwarebedrijf richten wij ons, samen met onze klanten, op de ontwikkeling en optimalisatie van bedrijfsprocessen, dataverwerking en IT-architectuur, zodat deze processen efficiënter en veiliger worden. Door middel van digitalisering dragen wij bij aan het duurzamer maken van onze sector en die van onze klanten. Wij investeren voortdurend in kennis en techniek. Zo staan wij garant voor innovatieve digitale oplossingen die aansluiten op de wensen en behoefte van de toekomst.

Gedreven en saamhorig puntjes

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?