//MSML

Over ons

Wij zijn een jong en ambitieus softwarebedrijf uit Deventer. Oog voor detail, professionaliteit en veiligheid zitten sinds 2012 geworteld in ons DNA.

Met deze waarden slaagden we er in projecten - die veelal aan de Fortune 500 bureaus worden gegund - tot een goed einde te brengen. Onze handelswijze, multidisciplinaire teams en wendbaarheid worden hoog gewaardeerd. Zo ontstond onze visie.

Lees meer
puntjes
puntjes

Software- ontwikkeling.

De ontwikkeling van maatwerk software is onze voornaamste dienst. MSML ontwikkelt web- en mobiele applicaties.

Deze projecten zijn erop gericht om de bedrijfsprocessen van opdrachtgevers efficiënter, goedkoper of veiliger te laten verlopen. MSML biedt een alternatief voor organisaties die zoeken naar pragmatische oplossingen die in de IT architectuur en visie niet mogelijk zijn. We introduceren zelfstandige functionaliteiten, maar koppelen met bestaande systemen zonder verstoringen in de primaire processen. Veel van onze projecten beginnen daarom als een experiment of proof of concept. 

Onze eigen ontwikkelaars richten zich op user experience, front-end, back-end en full stack development. Alle posities zijn minimaal dubbel bezet om de continuïteit te garanderen. Onder begeleiding van gecertificeerde product owners en de scrum master, werken de zelfsturende agile teams nauw samen met opdrachtgevers. In tweewekelijkse iteraties leveren zij voortdurend zichtbare resultaten. De teams werken met hun eigen credo “under promise, overdeliver”.

Onderhoud en support.

Ieder project wordt na de afronding overgedragen aan onze supportafdeling.

Wij bieden opdrachtgevers een Service Level Agreement, waarin tot op detail is vastgelegd met welke respons- en oplostijden wij werken. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar via telefoon en email. 

Opdrachtgevers krijgen - net als gedurende projecten - toegang tot ons portaal dat de status van al het geplande, onderhanden en afgeronde werk toont.

Onderhoud en support puntjes

Ons team.

De gezichten achter MSML

Leontine Voerman

Customer Success

Marcel Letink

Managing Director

Samya Morsi

Sales & Marketing

Mike Schoneveld

Technical Director

Bram Groenen

Sales & Marketing

Jasper Jorna

Lead developer & DevOps

Siebe Fettelaar

Design & Interaction

Barry Ter Braak

Sales & Marketing

Jesse Koper

Full stack developer

Jordie Pasman

Full stack developer

Joost Lawerman

Full stack developer

Quinten Schorsij

Full stack developer

Jonathan Bergers

Full stack developer

Mees Maas

Full stack developer

Mike Janssen

Full stack developer

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?