MSML ontwikkelde RE-AIM

Stippen
MSML ontwikkelde RE-AIM

Kleding voor je kinderen shoppen is leuk, maar ze groeien er snel weer uit. Weggooien is zonde en alles behalve duurzaam. En als het om merkkleding gaat, is het te kostbaar om te doneren. De ideale oplossing? Doorverkopen. RE-AIM is daar dé plek voor.

Na twee dochters kregen Amy en Erik een zoon. Ze gingen shoppen voor jongenskleding en de meisjeskleding kon de deur uit. Maar die mooie en duurzame merkkleding die hun dochters niet meer pasten was kwalitatief nog goed en verdiende een tweede kans. Een duurzame mindset voor de volgende generatie - die er dan ook nog eens stijlvol bij loopt. Vanuit die gedachte bedachten ze RE-AIM.

Mock-up van RE-AIM

Duurzaamheid uitdragen

Voor Amy en Erik, de eigenaren van RE-AIM, ontwikkelden we een app waar tweedehands duurzaam gemaakte en (merk-)kleding voor kinderen aangeboden, gekocht en verkocht kan worden. Een platform ontwikkeld vanuit een duurzame gedachten die wij - net als onze kleding - graag uitdragen. De app is geheel in stijl van het platform: high-end maar toegankelijk en gebruiksvriendelijk.

In de app kunnen gebruikers een eigen ‘kastje’ maken waar ze de hoogwaardige kinderkleding kunnen verkopen. Ze labelen de aangeboden kleding in een handomdraai met de kenmerken zoals merk, categorie, maat, kleur en of het voor een jongen of meisje is - uiteraard voorzien van foto’s. App-gebruikers die kleding zoeken, vinden de items dan gemakkelijk via verschillende filters. En als ze iets leuks zien, kunnen ze het direct kopen. De betaling laten we vervolgens soepel verlopen door onze samenwerking met Online Payment Platform.

Suzan Antvelink,

Meer weten? Stel gerust een vraag.

Suzan Antvelink - Design & Interaction

Duurzaam gebruik.

Met RE-AIM dragen we bij aan een leefbaar milieu voor de volgende generaties en zorgen er tegelijkertijd voor dat ze kwaliteits merkkleding kunnen dragen. Om ook het platform kwalitatief, betrouwbaar en veilig te houden, kunnen gebruikers problemen melden en andere gebruikers rapporteren. Ook hebben we de applicatie voorzien van een admin-portaal. Daarmee is er een uitgebreide beheersfunctie met goede support om de kwaliteit van de app te waarborgen.

RE-AIM is een platform geworden dat precies uitstraalt wat het representeert: kwaliteit, duurzaamheid, gemak en met liefde voor de volgende generatie.

Duurzaam gebruik puntjes
Amy Jansman

Amy Jansman

RE-AIM

" De ervaren professionals van MSML verstaan hun vak. Technisch gezien hebben we een heel sterke app. In het ontwerpproces wordt er goed meegedacht over concrete vraagstukken maar ook zeker zaken waar wij zelf nog niet bij stil hadden gestaan. De communicatie verloopt snel omdat er korte lijntjes zijn en er snel geschakeld wordt. "

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?