MSML ontwikkelde RailApp

Stippen
MSML ontwikkelde RailApp

Werkzaamheden aan het spoor. Het komt nooit goed uit maar het moet gedaan worden. Daarom is het belangrijk dat het inplannen en uitvoeren ervan soepel verloopt. Maar met de inzet van de vele verschillende uitvoerende partijen, is afstemming vaak een hele klus. En dan komt daar ook nog de administratieve nasleep. Gelukkig is er de RailApp.

RailApp is een online planningsapplicatie. Het is een platform dat klussen en openstaande diensten weergeeft aan aangesloten organisaties. Het bedrijf achter het idee zet zich in om het proces rondom het inplannen en inzetten van spoorwegprofessionals en railbedrijven op kritische functies te verbeteren. En met succes!

Mock-up van RailApp

De MSML-upgrade

RailApp bestaat al een tijdje, en MSML heeft enthousiast meegewerkt aan het ontwikkelen van de nieuwe uitvoering. We sloegen de handen ineen met de hoofdontwikkelaars die de webapplicatie en de mobiele applicatie ontwikkelden en onderhouden. Met het oog op de toekomst brachten we samen in sneltreinvaart de bestaande mobiele app naar een nieuw platform. Van Ionic hebben we het omgebouwd naar een React Native app. Nu levert de app betere prestaties en wordt het langer ondersteund door updates van Android of iOS.

Mike Schoneveld,

Meer weten? Stel gerust een vraag.

Mike Schoneveld - Technical Director

Zo werkt de app.

Gebruikers - zowel opdrachtgevers als -nemers - hebben direct inzicht in de opdrachten en planningen. Opdrachtgevers bereiken via de app met één klik de beschikbare bevoegde opdrachtnemers en dienstverleners. En opdrachtnemers kunnen diensten direct accepteren en inplannen. De app checkt alle certificaten. En mocht er iets ontbreken, dan krijg je daar direct melding van.

RailApp geeft de gebruikers inzicht in beschikbaarheid, planningen, benodigde documenten en regelt de uitwisseling van werkbonnen achteraf. Het maakt de communicatie en administratie een stuk efficiënter. De app geeft ‘railtime’, ehm, realtime inzicht in de status van de planningen. Zo werkt iedereen altijd met dezelfde versies.

De app geeft organisaties nu meer controle over hun projecten en zorgt dat contacten sneller verlopen. Dit leidt tot meer samenwerkingen, snellere afhandelingen en onder aan de streep een aanzienlijke besparing in tijd én geld.

Zo werkt de app puntjes
Walter Brusse

Walter Brusse

Business consultant

" Zeer bedreven en professioneel team waar ik met plezier mee samen heb mogen werken voor onze nieuwe App. Vol vertrouwen kijk ik dan ook zeker uit naar onze samenwerking voor alle toekomstige ontwikkelingen! Bedankt! "

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?