MSML ontwikkelde InLine

Stippen
MSML ontwikkelde InLine

Spelenderwijs leren werkt voor iedereen. Ook voor organisaties. Dus wanneer je als organisatie uitzoekt welk HRM-systeem het best bij jou past, is een spel een perfecte manier. In opdracht van Saxion en de Universiteit Twente ontwikkelden we InLine. Een spel om je ideale human-resource-management-systeem te vinden.

Promovendus Luuk Collou zocht een manier om organisaties te helpen door de kwaliteiten van hun medewerkers optimaal te benutten. Een effectief human-resource-management (HRM)-systeem was zijn oplossing. Samen met dr. Guido Bruinsma bedacht hij het spel InLine waarmee HR-afdelingen hun meest effectieve systeem zoeken. Wij kregen het verzoek dit spel softwarematig zo effectief mogelijk te ontwikkelen. We zetten onze kwaliteiten optimaal in en gingen aan de slag!

Mock-up van InLine

Aantrekkelijk te spelen

Wij staan helemaal achter het idee van Luuk. Want we weten: de kwaliteiten van medewerkers beter benutten is beter voor de organisatie én voor de medewerkers. Met InLine zoeken HR-professionals en -managers op een interactieve en leerzame wijze naar een effectief HRM-systeem. Door verschillende speelkaarten in aparte rondes te spelen kom je erachter wat voor invloed verschillende HR-activiteiten hebben op de strategische focus van jouw organisatie. Het spel heeft zichzelf al bij verschillende organisaties bewezen. De volgende stap was het professionaliseren van het spel. En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

De basis van het spel werd ons geleverd. Wij hebben het spel dynamisch opgebouwd, zo veranderen de speelkaarten bijvoorbeeld automatisch van waarde bij een gespeelde beurt. Wij zorgden dat we het rekenmodel erachter volledig automatiseerde en ontwikkelden een gebruiksvriendelijke interface. Dit maakt het niet alleen toegankelijker voor de organisatie, maar ook nog eens aantrekkelijker voor de spelers.

Friso Terpstra,

Meer weten? Stel gerust een vraag.

Friso Terpstra - Marketing Product Specialist

Professioneel spel.

Met InLine ligt er nu een professionele webapplicatie waarmee Saxion en de Universiteit van Twente organisaties op een spelenderwijs de effecten van verschillende HRM-systemen laten ontdekken.

Het spel wordt nu in haar nieuwe vorm bij verschillende organisaties geïmplementeerd, zelfs internationaal! HR-managers kunnen onderzoeken welke HRM-systemen en -initiatieven voor hun medewerkers én organisatie het best werken. Het onderzoek gaat daarmee verder. En wanneer er 'spelenderwijs' nieuwe gegevens worden opgehaald zal het model verder geoptimaliseerd worden.

Professioneel spel puntjes
Friso Terpstra

Friso Terpstra

Product Specialist

" Met de nieuwe webapplicatie 'InLine' bepalen HR-medewerkers welk HRM-systeem het beste bij hun organisatie past. Wij zijn trots op het resultaat en onderzoeken op dit moment de mogelijkheden om het model verder uit te breiden. "

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?