MSML ontwikkelde InChainn

Stippen
MSML ontwikkelde InChainn

Als we ergens niet blij van worden, is het wel oneerlijkheid en industrieën die alles behalve transparant zijn. En wij zijn niet de enige partij die er zo over denkt. In de voedselindustrie maakt Chainn zich hard voor flexibele en transparante ketensamenwerking. En wij hielpen hen hierbij.

Chainn is erop gericht om vraag en aanbod in de voedselindustrie naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Dat wil zeggen: de afnemer moet inzicht hebben in de afkomst van zijn product, en andersom moet de kweker zien (en mag zelfs zelf bepalen!) waar en via welke weg zijn producten terechtkomen. Een volledig transparante keten dus. In de eerste fase van de samenwerking met Chainn realiseerden we een online sourcing platform dat realtime inzicht geeft in de keten. Met de ontwikkeling van Inchainn app dragen we bij aan de kernwaarden van Chainn: flexibiliteit en transparantie. Van purchase orders tot sales orders, de producten zijn naadloos te volgen vanaf de oogst tot aan de winkel. Door alles inzichtelijk te maken, kunnen gebruikers gemakkelijker en beter keuzes maken die beter aansluiten bij hun eigen product en kernwaarden. Inchainn voegt dus eigenlijk voor de gehele keten waarde toe!

Mock-up van InChainn

Doorontwikkeling

In de tweede periode van de samenwerking ontwikkelden we Inchainn samen verder. Vooral de gebruikerservaring kreeg een update. Zo gaven we de app een nieuw uiterlijk en ontwikkelden we een klantenportaal. Inloggen maakten we extra veilig door tweefactorauthenticatie toe te voegen waarbij de gebruiker wordt gevraagd zijn identiteit via een tweede “sleutel” te bevestigen.

Een belangrijk onderdeel van de update is dat we de persoonlijke gebruikerspagina in de app hebben gekoppeld aan de gebruikersgegevens in het klantenportaal. Zo heeft de gebruiker snel en real time de juiste gegevens zowel in de in de app als in zijn persoonlijke klantenportaal beschikbaar. Voor deze aanpassingen kan Chainn de licentiekosten van hun Enterprise Resource Planning-omgeving drastisch verlagen!

Marcel Letink,

Meer weten? Stel gerust een vraag.

Marcel Letink - Managing Director

De oplossing.

Inchainn is een transparante oplossing waar wij als B Corp organisatie alleen maar blij van worden. De oplossing haalt ruis uit de keten en zorgt dat niemand voor verrassingen komt te staan. De gebruikers hebben nu altijd en overal inzicht en houden zelf de controle. Ook over de prijs van hun product. We zijn erg trots op het resultaat. Mocht je vragen hebben over de oplossing of over de samenwerking, neem gerust contact op.

De oplossing puntjes
Michiel Bontenbal

Michiel Bontenbal

Managing director

" MSML heeft voor ons de Inchainn app ontwikkeld, waarmee wij onze leveranciers en klanten real-time inzicht geven in de supply chain. Ondanks dat het complex was om de juiste data veilig in de app te krijgen is dat uiteindelijk prima gelukt. De samenwerking met MSML is erg prettig en professioneel. Ze kunnen snel schakelen, geven niet op en komen afspraken na. Gaaf om te zien hoe uiteindelijk een belofte die wij als bedrijf hebben gedaan bij de start, nu mede wordt mogelijk gemaakt door MSML. "

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?