MSML ontwikkelde InChainn

Stippen
MSML ontwikkelde InChainn

Als we ergens niet blij van worden, is het wel oneerlijkheid en industrieën die alles behalve transparant zijn. En wij zijn niet de enige partij die er zo over denkt. In de voedselindustrie maakt Chainn zich hard voor flexibele en transparante ketensamenwerking.

Chainn is erop gericht om vraag en aanbod in de voedselindustrie (met de focus op citrusvruchten, vruchtgroenten, meloenen en kruiden) naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Dat wil zeggen: de afnemer moet inzicht hebben in de afkomst van zijn product, en andersom moet de kweker zien waar en via welke weg zijn producten terechtkomen. Sterker nog: kwekers en afnemers kunnen zelf hun eerlijke keten samenstellen.

Met hun online sourcing platform maakt Chainn de voedselleverancier keten transparanter en flexibeler. Het bedrijf geeft realtime inzicht in de nu 100% transparante supply chain. Maar dat zijn nogal wat gegevens om te verwerken. En om dat gebruiksvriendelijk inzichtelijk te maken, ging wij samen met Chainn aan de slag.

Mock-up van InChainn

Transparantie

Samen met Chainn ontwikkelden we de app ‘InChainn’. Een handige tool die op een gebruiksvriendelijke manier alle gegevens weergeeft die noodzakelijk zijn om de keten transparant te maken. Zo zien gebruikers precies welke tussenstops een product maakt, welke waarde wordt toegevoegd en wie welk aandeel van de prijs krijgt. En het aandeel van Chainn zelf staat daar natuurlijk ook netjes bij vermeld.

InChainn is een app die bijdraagt aan een eerlijke en transparante keten. Een doel waar wij als MSML alleen maar blij van worden. De app haalt ruis uit de keten en zorgt dat niemand voor verrassingen komt te staan. De gebruikers hebben realtime inzicht en houden zelf de controle. We zijn erg trots op het resultaat. Mocht je vragen hebben over de app of over de samenwerking, neem gerust contact op.

Marcel Letink,

Meer weten? Stel gerust een vraag.

Marcel Letink - Managing Director

De app.

Met de ontwikkeling van hun innovatieve app InChainn wil Chainn extra bijdragen aan hun kernwaarden: Flexibiliteit en transparantie. Door alle partijen in de gehele flow van kweker tot afnemer op elk gewenst moment  inzicht te geven in de administratie. Van purchase order tot sales orders, de producten zijn naadloos te volgen vanaf de oogst tot aan de winkel.

De app puntjes
Michiel Bontenbal

Michiel Bontenbal

Managing director

" MSML heeft voor ons de Inchainn app ontwikkeld, waarmee wij onze leveranciers en klanten real-time inzicht geven in de supply chain. Ondanks dat het complex was om de juiste data veilig in de app te krijgen is dat uiteindelijk prima gelukt. De samenwerking met MSML is erg prettig en professioneel. Ze kunnen snel schakelen, geven niet op en komen afspraken na. Gaaf om te zien hoe uiteindelijk een belofte die wij als bedrijf hebben gedaan bij de start, nu mede wordt mogelijk gemaakt door MSML. "

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?