MSML ontwikkelde GIVVER

Stippen
MSML ontwikkelde GIVVER

Heb jij nog een ouderwetse kalender? Wij ook niet. Een beetje hippe smartphone gebruiker bewaart jubilea, verjaar- en feestdagen natuurlijk digitaal.

Dankzij GIVVER doe je dat vanaf nu op één centrale plaats. Zo vergeet je nooit meer een cadeautje te kopen voor de belangrijke mensen in jouw leven.

GIVVER maakt het mogelijk om al je contacten te voorzien van een geboortedatum. Zo heb je meteen een overzicht van alle verjaardagen. Deze breid je uit met huwelijken, werk jubilea en alle belangrijke gelegenheden die je niet wil vergeten.

Mock-up van GIVVER

Jij bent super attent

Je kunt met GIVVER zelf kiezen wanneer je wil worden herinnerd aan de activiteiten in je agenda. Zo ben je altijd ruim op tijd om een leuk cadeautje te kopen. En ook daar helpt GIVVER je bij. Op basis van de gegevens over jouw relaties of de activiteit, geeft de app je meteen suggesties voor geschikte cadeautjes.

Wil je écht het perfecte cadeautje uitzoeken? Maak dan een verlanglijstje. Voor jezelf, of voor iemand anders. Je kunt bovendien je contacten uitnodigen om hun verlanglijstje te delen. Daarnaast maakt GIVVER het mogelijk om lootjes te trekken, waarna jullie lijstjes anoniem worden gedeeld.

Barry ter Braak,

Meer weten? Stel gerust een vraag.

Barry ter Braak - Projectmanagement

Houd het simpel.

GIVVER is een app voor iedereen. Van jong tot oud. Daarom maakten we bij MSML een ontwerp voor de app die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. In nauwe samenwerking met GIVVER werkte onze UX-designer in verschillende iteraties aan het prototype van de app. Net zo lang tot het ontwerp aansprekend en eenvoudig was. Eenvoudig, maar zeker niet saai. Want zodra jij een activiteit aanmaakt zoals sinterklaas, kerst of valentijnsdag, neemt de app die sfeer over.

De app helpt gebruikers om nooit meer een belangrijke gelegenheid te vergeten én een geweldig cadeautje te vinden. MSML implementeert daarvoor zogenaamde affiliate-platformen. Zo krijg je van GIVVER altijd de beste cadeau suggesties, speciaal voor jouw dierbaren.

Houd het simpel puntjes
logo_givver.png

Benjamin Pinas

Founder @ Givver

" In MSML heb ik een goede partner gevonden. Mijn app is in zeer korte tijd ontwikkeld. Vooral gezien het gegeven dat ik een minimaal uitgewerkt idee had. MSML heeft hierin meegedacht. Er zijn tijdens dit proces functionaliteiten vervallen, toegevoegd of aangepast, wat getuigt van flexibiliteit. MSML schakelt snel en adviseert objectief, waardoor het voor mij makkelijker is om de juiste keuzes te maken. Het team heeft mij geholpen met het beantwoorden van mijn vragen en het wegnemen van enkele twijfels die ik had. Kortom,ik ben zeer tevreden en positief over de samenwerking met MSML die heeft geleid tot mijn - inmiddels gelanceerde - app. "

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?