MSML ontwikkelde De Leeuwenbrug app

Stippen
MSML ontwikkelde De Leeuwenbrug app

Als softwarebedrijf bouwen we webapplicaties en mobiele apps voor bedrijven in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Maar voor dit project blijven we dicht bij huis, letterlijk. Want in opdracht van DC Vastgoed ontwikkelde MSML een app voor kantoorcomplex de Leeuwenbrug in Deventer.

Het gebouw waar MSML sinds 2017 op de negende verdieping is gevestigd.

Mock-up van De Leeuwenbrug app

Smart building

DC Vastgoed is voortdurend op zoek naar manieren om de service aan haar huurders te verbeteren. Deze super handige mobiele app is daar een goed voorbeeld van. Zo kunnen huurders voortaan eenvoudig een melding maken van een storing of andere onregelmatigheid. Dankzij de app voegen gebruikers makkelijk foto’s van hun bevindingen toe. Het reserveren van een vergaderruimte is ook kinderlijk eenvoudig geworden. Net als het bestellen van een lunch en overige faciliteiten.

De app is ook een geweldige plek om informatie te delen. Huurders ontvangen een notificatie bij belangrijke nieuwsberichten in de app. Daarnaast zijn er documenten opgenomen met betrekking tot de veiligheid in het gebouw, zoals ontruimingsplannen.

Suzan Antvelink,

Meer weten? Stel gerust een vraag.

Suzan Antvelink - Design & Interaction

Eenvoudig te beheren.

De informatie in de app kan door DC Vastgoed worden beheerd in een content management systeem dat MSML ontwikkelde. Dat systeem is verbonden aan de app. Nieuwsberichten, menukaarten en documenten worden eenvoudig bijgewerkt. 

In de Leeuwenbrug huizen tientallen bedrijven en honderden medewerkers. Dus hoe zorg je dat alleen zij toegang krijgen tot de informatie in de app? MSML integreerde hiervoor de data van de reeds bestaande elektronische toegangscontrole. Zo kunnen gebruikers zich identificeren met hun vertrouwde toegangssysteem.

MSML heeft de app gebouwd voor de ambities van DC Vastgoed. Zo kan de app eenvoudig worden ingezet voor andere projecten van DC, in de huisstijl van die locatie. Nieuwe functionaliteiten worden eenmalig ontwikkeld en komen meteen ten goede aan alle verschillende smart building apps.

Eenvoudig te beheren puntjes
Lotte Westerveld

Lotte Westerveld

Junior commercieel manager

" MSML is een partij met veel kennis en expertise in het ontwikkelen van apps. Samen met MSML hebben wij een app ontwikkeld voor de gebruikers van ons kantoorgebouw. Deze samenwerking is uitstekend verlopen. Door de korte lijnen binnen het bedrijf is het makkelijk en snel (samen)werken. We zijn super tevreden over het eind resultaat. Op naar nog meer mooie projecten samen! "

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?