MSML lanceerde in 2018 een uniek partnerprogramma (MCP) voor automatiseerders in de ICT en organisatieadviesbureaus. In deze samenwerking wordt het voor partners mogelijk om hun klanten maatwerk software en mobiele applicaties aan te bieden. MSML heeft als doel om met haar partners een vertrouwd lokaal gezicht te bieden en het netwerk uit te breiden.

Voor automatiseerders

Jouw klanten kennen je als hun vaste partner voor alles dat met ICT te maken heeft. Waarschijnlijk lever je al hardware, telefonie en diverse software onder licentie. Je komt regelmatig bij je klanten over de vloer voor support en bent een vertrouwd gezicht. Logisch dus dat jij het eerste aanspreekpunt bent wanneer men processen verder wil automatiseren.

Wanneer standaard software niet volstaat biedt een partnership met MSML uitkomst. Samen inventariseren we de behoefte en ontwikkelen software die de verwachtingen overtreft.

Voor organisatieadviesbureaus

Organisaties die worstelen met hun bedrijfsvoering zijn jouw uitdaging. Je kunt het niet helpen of je ziet kansen om je klanten te helpen groeien of uit het slob te trekken. Daarbij adviseer je al over processen, ontwikkel je competenties en verander je de organisatie. Software is vaak een logische vervolgstap om de optimalisaties echt te verduurzamen.

Nieuwe processen automatiseren, managementinformatie verkrijgen en analyseren? Het is allemaal mogelijk met onze webapplicaties en mobiele apps op maat.

Brochure

Vul het formulier in en download onze partner brochure met alle informatie over jouw deelname aan het MCP programma.

Reeds aangesloten partners

Vlielandlaan 41

6922 EC Duiven

Claim Your Aim logo

Stromarkt 3

7411 PJ Deventer