//Diensten

Development

MSML ontwikkelt software op maat. Zo bouwen we slimme webapplicaties en mobiele apps met onze eigen teams in Deventer, zonder compromissen.

We beginnen echter pas te ontwikkelen nadat we ons in jouw vraagstuk hebben verdiept en een passende oplossing hebben ontworpen. Daarbij koppelen we bestaande systemen aan elkaar en dragen we zorg voor het op een intelligente en veilige wijze organiseren van jouw data!

Lees meer
Development
puntjes

Onze diensten in development

We maken in een handomdraai dashboards en rapportages, om nog betere beslissingen te nemen. En wil je jouw informatie overal raadplegen en bewerken? Dan bouwen we apps die ook offline beschikbaar zijn.

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

Ivo Hunink

Field Sales / Perfect Store Coordinator @ Unilever Nederland

aanhalingstekens
De samenwerking met MSML heb ik ervaren als uiterst professioneel en prettig. Wat ik het meest prettige vond aan de samenwerking was dat MSML altijd bereid was om mee te denken en niet direct in problemen maar in oplossing te denken.

Timo Boomstra

Business Analyst @ Out of Home Unilever

aanhalingstekens
De samenwerking met MSML bij de ontwikkeling van deze tool heb ik als zeer prettig ervaren. De flexibiliteit, wijze van communiceren en adviezen van de ontwikkelaars dragen bij aan een perfect eindproduct. Ik vind het persoonlijk heel erg mooi dat MSML voor iedere uitdaging een passende oplossing vindt!

Jan Willem van Dop

Algemeen directeur Go Ahead Eagles

aanhalingstekens
MSML is een echte versterking voor onze club. Het softwarebedrijf is een lokale partij die door klanten als Primagaz en Unilever hoog aangeschreven staat voor hun webapplicaties en apps. We zijn blij onze handen ineen te slaan voor minimaal de komende drie jaar.

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiƫnter werken?