//Diensten

Support

Wanneer we jouw webapplicatie of app hebben ontwikkeld, is onze relatie eigenlijk nog maar net begonnen.

Want zodra jij jouw nieuwe tools in gebruik neemt, staan we klaar om je te helpen. Zoals met goede instructies zodat jij en jouw team een vliegende start kennen.

Lees meer
Support
puntjes
Dakterras Mike Jesse Marcel
Friso Jesse kantoor MSML
Ghie tweakers event

Service level agreement.

Vaak spelen onze oplossingen een sleutelrol in het succes van organisaties. Daarom doen we er alles aan om verstoringen te voorkomen.

We monitoren de software en servers actief. Zo merken we afwijkingen op vóór jouw gebruikers dat doen. Beveiligingsupdates voeren we direct door om jouw data en organisatie te beschermen. 

Mocht er onverhoopt toch een incident optreden? Dankzij onze SLA kun je MSML 24 uur per dag bellen en gaan we meteen aan de slag. Zo is jouw project altijd in goede handen.

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

Ivo Hunink

Field Sales / Perfect Store Coordinator @ Unilever Nederland

aanhalingstekens
De samenwerking met MSML heb ik ervaren als uiterst professioneel en prettig. Wat ik het meest prettige vond aan de samenwerking was dat MSML altijd bereid was om mee te denken en niet direct in problemen maar in oplossing te denken.

Ali El Seady

Customer Service Center Manager

aanhalingstekens
Voor ons is MSML een perfecte partner in ICT oplossingen; snel, accuraat en innovatief met de juiste focus op resultaat. Een jong en energiek bedrijf met de technische expertise en een pro-actieve "can do" mentaliteit. MSML ontwikkelde voor ons meerdere apps en tools, allen als efficiënte oplossingen voor complexe data vraagstukken.

Jan Willem van Dop

Algemeen directeur Go Ahead Eagles

aanhalingstekens
MSML is een echte versterking voor onze club. Het softwarebedrijf is een lokale partij die door klanten als Primagaz en Unilever hoog aangeschreven staat voor hun webapplicaties en apps. We zijn blij onze handen ineen te slaan voor minimaal de komende drie jaar.

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?