//Diensten

Design

Goede software is gebouwd met onverdeelde aandacht voor jouw gebruikers.

Daarom besteden wij veel energie aan het ontwerpen van jouw app of web applicatie. Want de functie van een goed ontwerp valt niet te onderschatten. MSML biedt design oplossingen van jouw allereerste idee. We visualiseren je verbeelding en adviseren over de interactie. Van abstracte wireframes, een user experience ontwerp tot een prototype.

Lees meer
Design
puntjes
Unilever Partners mock-up design webapplicatie
Mobiele apps ontworpen door MSML
Jumper mock-up design webapplicatie

Onze design diensten.

MSML is er voor organisaties die alles uit hun medewerkers en klantcontacten willen halen.

Een goed doordacht design is van grote invloed op de gebruikers ervaring. Wij starten je project met een design sprint waarin de eindgebruiker centraal staat. Door middel van wireframing, user stories en rapid prototyping vormen we in korte tijd een gefundeerde basis voor je online platform.

Door het toepassen van onze kennis en expertise op het gebied van UX (user experience) & UI (user interface) hebben wij vanaf het eerste stadium al aandacht voor de uiteindelijke ervaring tijdens het gebruik van je online platform.

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

Theo Brouwer

Vestigingsleider @ Primeadvice

aanhalingstekens
De samenwerking met softwarebedrijf MSML hebben we als zeer prettig ervaren. Met name het meedenken in oplossingen heeft geleid tot een goed functionerende beheertool. Er is goed nagedacht om de beheertool zo eenvoudig en “hufterproof” mogelijk op te zetten en daarbij het gebruikersgemak te bewaren.

Ali El Seady

Customer Service Center Manager

aanhalingstekens
Voor ons is MSML een perfecte partner in ICT oplossingen; snel, accuraat en innovatief met de juiste focus op resultaat. Een jong en energiek bedrijf met de technische expertise en een pro-actieve "can do" mentaliteit. MSML ontwikkelde voor ons meerdere apps en tools, allen als efficiënte oplossingen voor complexe data vraagstukken.

Jan Willem van Dop

Algemeen directeur Go Ahead Eagles

aanhalingstekens
MSML is een echte versterking voor onze club. Het softwarebedrijf is een lokale partij die door klanten als Primagaz en Unilever hoog aangeschreven staat voor hun webapplicaties en apps. We zijn blij onze handen ineen te slaan voor minimaal de komende drie jaar.

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?