Partners

Samen kansen grijpen.

Wij werken samen met ondernemers die hun dienstenpakket willen vergroten. Als 'samenwerkingspartner' voeg je de ontwikkeling van software en mobiele apps toe aan jouw projecten. MSML ondersteunt je al tijdens de offerte- en projectvoorbereiding.

Wat heb jij er aan?

Wanneer je samenwerkt met MSML voeg je eenvoudig maatwerksoftware en app ontwikkeling toe aan jouw projecten. Het geeft je toegevoegde waarde ten opzichte van je concurrenten en opent deuren naar nieuwe opdrachten en omzet.

Onze diensten sluiten naadloos aan op jouw eigen activiteiten. Je krijgt een vaste contactpersoon die je helpt in de offertefase en - als jij dat wil - zelfs mee gaat naar jouw opdrachtgever voor advies. Samenwerken met MSML is daarmee een uitstekend alternatief als je zelf geen kennis ‘in huis’ hebt of hierin niet wil investeren. Alleen als partner krijg je korting op onze tarieven, zodat er voldoende ruimte is voor jouw marge.

Wat heeft MSML er aan?

Bij MSML doen we dagelijks wat we het allerleukst vinden, programmeren. Wij verlangen niet naar een rol op de voorgrond en gunnen onze partner de spotlights. Ondertussen specialiseren wij ons verder in de technologie, zodat jij dat niet hoeft te doen. Jij speelt zo een belangrijke rol in de manier waarop wij opdrachten verwerven. Als partner geef jij de diensten uit onze samenwerking een lokaal en vertrouwd gezicht. Zo kunnen we bedrijven, instellingen en overheden in het hele land bedienen.

Waar zit je aan vast?

We vinden het belangrijk dat je zelf kiest hoe je jouw nieuwe diensten gaat aanbieden. Zet je het op je website? Stuur je al je bestaande klanten een mailtje met het heugelijke nieuws? Of wacht je rustig af tot er een klant voorbij komt die vraagt om deze diensten? De keuze is aan jou.

Om zeker te zijn dat we op elkaar kunnen rekenen hebben we 4 spelregels beschreven voor de samenwerking. Deze ondertekenen we letterlijk op ‘de achterkant van een bierviltje’. Dé belichaming van een informele afspraak tussen vrienden. Daarna doet deze handig dienst als onderzetter voor champagne.

Je bent in goed gezelschap

// ClaimYourAim

Als gepassioneerde marketingspecialisten genieten wij van doeltreffende communicatie. Het realiseren van verbinding tussen mens, media en merk.

Neem contact op
type Stromarkt 3 - 7411 PJ Deventer

// echtTOIR

Wij optimaliseren en bouwen succesvolle websites door te focussen op gebruiksvriendelijkheid en interactie.

Neem contact op
type Kastanjelaan 400 - 5616 LZ Eindhoven

// NoNerds

Het verschil maken met technologie. Gave technologie. Als ontwikkelaar bij NoNerds ontwikkel je lange termijn oplossingen.

Neem contact op
type Vlielandlaan 41 - 6922 EC Duiven

Je hebt interesse, wat nu?

Plan een afspraak om ons beter te leren kennen. Daarbij kun je al je vragen stellen en wij vertellen alles over MSML. Meestal doen we dit via een video-gesprek, maar we komen ook met liefde bij je langs.

Daarna is het aan jou. Zoals altijd ben je scherp op mogelijke verkoopkansen. Maakt maatwerksoftware, app ontwikkeling of advies daar onderdeel van uit? Dan staat onze contactpersoon voor je klaar. Je ontvangt een vrijblijvende partnerofferte en verwerkt deze in jouw aanbod aan de klant.

Barry ter Braak, Sales & Marketing
Barry ter Braak
Sales & Marketing

Meer informatie?

Graag laten wij zien hoe wij te werk gaan.

Lees meer Over ons

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?