MSML lanceert haar partnerprogramma

Door Friso Terpstra - 10 October 2018

NoNerds is vanaf vandaag de allereerste officiële partner van MSML. Daarmee is de dienstverlening van NoNerds nog completer geworden. MSML is blij dat de succesvolle samenwerking tot dusver nu feestelijk gevierd kan worden. “Toetreding tot ons partnerprogramma is het ultieme teken van vertrouwen in onze werkwijze”.

NoNerds, not your average IT dudes

NoNerds uit Duiven bestaat sinds 2008 en zet ontwikkelaars op locatie in bij haar opdrachtgevers. Het bedrijf staat onder leiding van Christiaan van Bergen die een passie heeft voor gave technologie. NoNerds richt zich in het bijzonder op Microsoft frameworks als .Net. Sinds kort participeert NoNerds in een startup die een dating app ontwikkelt. MSML maakte voor NoNerds het ontwerp van de app en adviseerde over de interactie en het gebruiksgemak.

“De samenwerking met MSML verliep uiterst prettig en we zijn zeer tevreden over het resultaat. De aanpak is pragmatisch en to-the-point”.

Christiaan van Bergen - Directeur NoNerds

Het MSML partnerprogramma

NoNerds treedt nu als eerste partij toe tot het MSML partnerprogramma. Een samenwerking waarbij we een langdurig partnerschap aangaan met sterke lokale bedrijven die zijn gespecialiseerd in software, automatisering of managementadvies. Onze partners worden hierbij gecertificeerde ambassadeurs van onze dienstverlening.

“Een partnership gaat verder dan alleen samenwerken in een opdracht. Dat blijkt ook uit het enthousiasme waarmee Christiaan als partner zijn ervaringen wilde delen op het Ionic Nederland event juni”.

Marcel Letink - Managing Director MSML

Met deze samenwerkingen bundelen we de kracht van vertrouwde lokale partijen met kennis van de regio, met hoogwaardige maatwerkapplicaties van MSML. Zo kunnen we samen steeds meer bedrijven slimmer, sneller en efficiënter laten werken.

Beter inspelen op klantvragen

Steeds meer organisaties zoeken naar manieren om hun bedrijfsvoering efficiënter in te richten. Of het nu gaat om het slimmer registreren van klantgegevens of het digitaal administreren van werkuren. Met het partnerprogramma kunnen bedrijven als NoNerds eenvoudig een klantvraag neerleggen bij MSML.

Onze software is het verlengstuk voor de hardware van automatiseerders, of de geoptimaliseerde bedrijfsprocessen door de managementadviesbureaus. Zo kunnen onze partners hun klanten uitgebreider ondersteunen met de specialistische kennis van MSML en nog beter inspelen op de vragen die hun klant heeft.

Creativiteit en kwaliteit centraal

Voor ons biedt het partnerprogramma de kans om onze maatwerkapplicaties op landelijke schaal aan te bieden. Dat is echter niet het belangrijkste motief. Het programma geeft ons vooral de ruimte om meer tijd te besteden aan waar we goed in zijn: het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om bedrijfsprocessen te verbeteren. In deze creatieve uitdaging schuilt onze kracht en onze liefde voor het vak. Doordat onze partners een deel van de acquisitie op zich nemen, kunnen we meer aandacht besteden aan de doorontwikkeling van onze producten én onze mensen.

Ook partner worden van MSML?

Na de kick-off met NoNerds breidt ons veld met partners gestaag uit. We zijn echter altijd op zoek naar betrouwbare partners. Dus ben jij een ICT-leverancier, of adviseur die zijn klanten graag de mogelijkheden van maatwerk software of mobiele apps biedt? Neem contact op en we vertellen je graag wat de voordelen van het partnerprogramma voor jou zijn.

Friso Terpstra, Marketing Product Specialist
Friso Terpstra
Marketing Product Specialist

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?