Business en data analyse op het volgende niveau

Door Friso Terpstra - 17 October 2018

Bij MSML combineren we de kracht van business consultancy met het ontwikkelen van software. We denken steevast mee over werkprocessen, managementinformatie en de businesscase. Zo bouwen we niet alleen goede software, maar werken ook aan de adoptie en optimalisatie in de organisatie. Met de komst van onze nieuwe collega Peter Bouwhuis voegen we nog meer waarde toe aan deze dienstverlening.

Een oude bekende

Peter Bouwhuis is 29 jaar en geen onbekende bij MSML. Marcel en Peter groeiden beide op in Lochem en speelden zelfs in hetzelfde voetbalteam. Terwijl Marcel voor zijn studie naar Den Haag vertrok, koos Peter voor Nijmegen. Daar zou hij na zijn Bachelor ‘Business Administration’ overtuigend zijn Master ‘Organizational Design and Development’ behalen

Unilever

Peter begon zijn zakelijke carrière via een stage bij Unilever in Rotterdam. Hij wist door zijn inzet zodanig op te vallen dat hij daarna als Field Sales Project Coördinator zou worden aangesteld. Na ruim twee jaar zou hij zijn uiteindelijke positie als Field Sales Intelligence Manager gaan bekleden. In deze functie was hij verantwoordelijk voor alle datastromen binnen de Fieldsales divisie. Zijn voornaamste taak was het vertalen van de insights uit de data naar management informatie en het stroomlijnen van de werkwijze.

Zuid Amerika

Begin 2018 vertrokken Peter en zijn vriendin voor onbepaalde tijd naar Zuid Amerika. Zonder baan, zonder woning en zonder verplichtingen. Met niet veel meer dan een paar rugtassen het avontuur tegemoet. Peter beschrijft zijn ervaringen kleurrijk en is zichtbaar voldaan en gemotiveerd teruggekomen van zijn reis.

Peter bij MSML

Met het voornemen om zich weer in deze regio te vestigen én de visie van MSML, leek een baan in Deventer haast onafwendbaar. Vanaf oktober is Peter daarom officieel een MSML collega waar wij en onze klanten nog veel plezier aan zullen beleven. Peter is inmiddels vol enthousiasme gestart met analyses bij onze opdrachtgevers. Houd bovendien onze site in de gaten voor zijn bijdrage in projecten waar we binnenkort meer over publiceren.

MSML is nu nog beter uitgerust om analytische vraagstukken op te lossen en als sparringpartner op te treden. Bovendien kunnen wij de oplossing direct in een applicatie of dashboard verwerken. Benieuwd wat Peter of een van onze andere consultants voor jouw organisatie kunnen betekenen? Stuur een bericht.

Friso Terpstra, Marketing Product Specialist
Friso Terpstra
Marketing Product Specialist

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?