De 3 meest gestelde vragen over een mobiele app

Door Marcel Letink - 3 August 2018

Heb jij een briljant idee om een bedrijf slimmer, sneller en efficiënter te laten werken met behulp van een mobiele app? En wil je weten wat het kost om een app te maken? Daar hebben wij iets op bedacht. We geven je met watkosteen.app eerlijk inzicht in de mogelijkheden en kosten van een maatwerk mobiele app.

Gouden ideeën realiseren

Bij MSML houden we van ondernemen. Voor ons is er niets mooier dan een creatief idee uit te bouwen tot een gave, gebruiksvriendelijke mobiele app waarmee bedrijven slimmer, sneller en efficiënter kunnen werken. Die ideeën ontstaan overal en voortdurend. Jij, je buurman, die vrouw in de bushalte, iedereen kan een briljante ingeving krijgen waarmee cruciale bedrijfsprocessen voor altijd ten goede zullen veranderen.

Zo’n idee is goud waard voor organisaties, maar zien zelden het levenslicht. Waarom? Het uitwerken van een applicatie concept is vaak onnodig ingewikkeld en onduidelijk. Daar willen wij verandering in brengen. Wij willen dat zulke ideeën werkelijkheid worden. Daarom bedachten we watkosteen.app waarmee we antwoord geven op de 3 meest gestelde vragen bij het ontwikkelen van een app.

Wat kost het om een mobiele app te maken?

Watkosteen.app geeft je met enkele gerichte vragen inzicht in wat het kost om jouw idee om te zetten in een mobiele applicatie. Aan de hand van de actuele technologische mogelijkheden en onze recent uitgevoerde projecten bieden we jou een betrouwbaar beeld van de huidige prijzen. Omdat de wereld van technologie voortdurend verandert, passen we de prijzen in de ‘wizard’ regelmatig aan. Zo weet je op een eenvoudige manier of jouw idee een realistisch plan kan worden.

Hoe verdien ik de kosten voor een app terug?

Wanneer we een beeld hebben van de globale kosten van jouw idee is het tijd voor de volgende stap. Onze business consultants helpen je een businesscase voor de applicatie op te zetten. Deze maakt snel inzichtelijk wat jouw app kan teruggeven aan de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de extra omzet die de app kan opleveren, het verhogen van klanttevredenheid, of het besparen van personeelskosten. Kost een app 30.000 euro om te maken, maar bespaart het voor je bedrijf meerdere fte’s? Dan heb je een briljant én potentieel winstgevend idee.

Hoe financier ik een app?

Het ontwikkelen van maatwerksoftware en -apps kan een flinke investering vragen. Zeker wanneer je, zoals MSML, geen concessies doet op het gebied van betrouwbaarheid en data-veiligheid. Toch zien we in het MKB de behoefte om innovatief te zijn, zonder dat dit te zwaar op de cashflow drukt. Daarom biedt MSML opdrachtgevers de mogelijkheid om maatwerkapplicaties te ontwikkelen tegen een vast bedrag per maand. Hierin is alles opgenomen. De ontwikkeling van de applicatie, de hosting en een zogenaamde Service Level Agreement.

Jouw startpunt voor succes

Met watkosteen.app creëren we een vertrekpunt voor innovatieve app projecten. Dé plek voor succes voor iedereen met een goed idee.  Dus heb jij een idee waarmee jouw bedrijf slimmer kan werken? Twijfel niet, vertrouw je gevoel en check de mogelijkheden op watkosteen.app.

Marcel Letink, Algemeen Director
Marcel Letink
Algemeen Director

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?