Persoonlijk en gedreven!

MSML is een getalenteerde en gedreven onderneming, opgericht in het voorjaar van 2012 en gevestigd in Deventer. MSML is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties, mobiele applicaties geschikt voor iOS & Android en Online strategie. Het doel van MSML is om een betrouwbare en succesvolle onderneming te zijn waar klanten hun wens in vervulling zien gaan.

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak om uw specifieke verwachtingen te managen en u tevreden te houden. Wij helpen u als online expert bij het maken van de juiste keuzes die het beste passen bij uw onderneming, behoeftes en strategie. Wij waken over de stabiliteit van uw webapplicatie en/of mobiele applicatie.

De ideale match tussen techniek en functioneel!

Wij werken dagelijks aan het ontwikkelen van webapplicaties en mobiele applicaties om bedrijfsprocessen te digitaliseren en/of te optimaliseren. Onze specialisten beschikken over zowel technische- als functionele ervaring. Dit zorgt ervoor dat uw wensen en de techniek heel dicht bij elkaar komen en we gezamenlijk naar het gewenste eindresultaat kunnen werken.

Alle werkzaamheden worden in een veilig, betrouwbare en georganiseerde werkomgeving uitgevoerd. Onze projecten worden onder begeleiding van een projectmanager conform de SCRUM / AGILE projectmethodiek begeleid waar u als opdrachtgever nadrukkelijk in betrokken wordt.

Het MSML team

Maak kennis met ons team – Ons team heeft jarenlange ervaring en zijn expert in het ontwikkelen van webapplicaties en mobiele apps.

Mike

Lead Developer

Marcel

Managing Director

Bram

Sales & Marketing Manager

Siebe

UX / Developer

Wouter

Developer

Joost

Developer

Zadik

Developer

Nick

Developer

Susanne

Marketing & Communicatie

Bram

Developer

Jasper

Developer