Oude software herbouwen

Wat als je al een (oude) applicatie hebt?

Je weet dat MSML hét adres is om maatwerk software te laten ontwikkelen. Maar wat als je al een (oude) applicatie hebt? Onvoldoende onderhouden en nu niet meer snel, of veilig genoeg is om alles uit jouw organisatie te halen. Geef je software een tweede leven en laat MSML jouw applicatie herbouwen volgens de laatste standaarden. Nog niet overtuigd? Hier zijn 6 belangrijke argumenten om het herbouwen van je software te overwegen.

Werk overal ter wereld

Is jouw huidige software geïnstalleerd op jouw PC of Mac? Dan is de kans groot dat je niet overal bij je data kunt. Webapplicaties van MSML zijn overal bereikbaar en vereisen geen installatie. Zo kun je ook onderweg altijd bij je gegevens. Ook als je jouw eigen laptop, tablet of telefoon niet bij de hand hebt.

Houd je gegevens veilig

De wet en regelgeving rondom persoonsgegevens en data is in 2018 opnieuw flink aangescherpt met de introductie van de AVG. Jouw organisatie heeft de taak om alles in het werk te stellen om de gegevens van klanten en leveranciers veilig te houden. Onze consultants adviseren over de maatregelen die je moet nemen om niets aan het toeval over te laten. Zo anonimiseren we gegevens, maken het mogelijk om vergeten te worden en zorgen altijd voor veilige verbindingen. Om ongewenste gasten buiten de deur te houden, implementeren we two-factor login.

Software waar je op kunt rekenen

Goede maatwerk software levert een onmisbare bijdrage aan jouw doelstellingen. Of je nu meer omzet, minder kosten of een hogere klanttevredenheid nastreeft. Daarom moet je echt op je applicatie kunnen vertrouwen. MSML ontwikkelt schaalbare software die klaar is voor alle beproevingen. Is het onverwacht druk, dan gaat je software onverstoorbaar door. Heb je ons toch nodig? Dan staat onze supportafdeling 24 uur per dag voor je klaar.

Koppel al je software

Met de opkomst van software-as-a-service zijn er legio producten beschikbaar voor de moderne organisatie. Deze pakketten, zoals CRM, ERP en zelfs je CMS, concentreren zich meestal op een specifieke activiteit. Het is eenvoudig geworden om zelf software in te richten voor bijvoorbeeld relatiebeheer, boekhouden of facturatie. Om fouten en dubbel werk te voorkomen, loont het echter om deze applicaties te koppelen. Wanneer je jouw software laat herbouwen, koppelen we direct met al je SAAS-oplossingen. MSML heeft ruime ervaring in het koppelen met de zogenaamde API’s van jouw applicaties. Zo ontwikkelden we integraties met Salesforce, Dynamics CRM en vele andere systemen.

Gebruik de nieuwste technologie

Blijf je concurrentie een stap voor dankzij de nieuwste trends en ontwikkelingen. Maak gebruik van Artificial Intelligence (AI), Machine Learning (ML), beeld- of stemherkenning in je applicaties. Laat je software het rekenwerk en de analyses uitvoeren. Wij ondersteunen je om data vóór jou te laten werken. Van reactief naar proactief software gebruik. Onze modellen berekenen honderden toekomstscenario’s en helpen je betere strategische beslissingen te nemen.

Goede software bespaart kosten

Door je software te vernieuwen maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden die technologie je te bieden heeft. Uit onderzoek van Accenture blijkt dat het een besparing van wel 20 tot 30% kan opleveren. Onze consultants helpen bij het maken van een businesscase voor je investering en het onderhouden van de applicatie. Zo houden we je software altijd up-to-date en behoort het herbouwen definitief tot het verleden.

Mike Schoneveld, Technical Director
Mike Schoneveld
Technical Director

Meer informatie?

Graag laten wij zien hoe wij te werk gaan.

Lees meer Webapplicaties

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?