Onze consultancy brengt synergie in jouw business en IT

Bij MSML zijn we toegewijd aan onze missie om jou “slimmer en efficiënter te laten werken”. Misschien denk je bij een softwarebedrijf direct aan het ontwikkelen van een webapplicatie of mobiele app. We doen echter veel meer. Zo bieden we consultancy op het snijvlak van business en IT.

MSML consultants helpen bij het in kaart brengen van de werkwijze in jouw organisatie. We bepalen de betrokken partijen en inventariseren hun behoefte. Waar nodig onderzoeken, verrijken en structureren we de beschikbare data. De analyses en modellen die wij ontwikkelen geven jouw data nog meer toegevoegde waarde. We bepalen slimme manieren om deze data bij de juiste doelgroepen te krijgen. Dankzij rapportages, dashboards en software stellen we jouw organisatie in staat betere beslissingen te nemen. Dit zijn enkele voorbeelden van onze consultancy werkzaamheden:

  • Het adviseren over software architectuur om een bestaande applicatie te vervangen
  • Het ontwikkelen van een model die B2C omzet voorspelt op basis van CBS informatie
  • Het ontsluiten van data uit bestaande applicaties en het maken van nieuwe interfaces

Middels onze business en IT alignment bieden we creatieve oplossingen om écht te profiteren van de kansen die automatiseren biedt. Onze aanpak is concreet en pragmatisch terwijl we zelf volop experimenteren met de technieken van de toekomst. Zo verzekeren we dat ook jouw organisatie voortaan slimmer en efficiënter werkt.

Dit kunnen onze consultants voor jou doen

Business analyse

Wij onderzoeken de behoefte van jouw collega’s, relaties of klanten. Samen bepalen we de ideale (technische) oplossing voor jouw organisatie.

Business intelligence

We maken een mix van strategie en technologie om inzichten te bieden uit jouw data. We analyseren het verleden, presenteren het heden en simuleren de toekomst.

Data analyse

Laat jouw data door ons inspecteren, opruimen, transformeren of modeleren om zo tot waardevolle informatie te komen voor betere besluitvorming.

Data science

Onze datawetenschapper combineert methodes, processen, algoritmes en systemen om inzichten te krijgen in jouw gestructureerde en ongestructureerde data.

IT security management

Houd jouw hardware en data veilig van ongewenste inbreuken en cyberaanvallen. Bescherm jouw bedrijf en de privacy van medewerkers en klanten.

Software architecture

Wees altijd zeker van de schaal- en beheersbaarheid van jouw software. Of het nu gaat om nieuwe software, of het geruisloos vervangen van een verouderde applicatie.

Cloud architecture

Stap jij over naar de vrijwel eindeloze rekenkracht van de Cloud? Bied jouw gebruikers een veilige en snelle omgeving, waar ze ook zijn. Integreer met cloudservices en ontwerp jouw landschap met ons.

A.I. en machine learning

Klaar voor de volgende stap in tech? Laat je inspireren door de kansen van artificial intelligence en machine learning. Voortdurend efficiënter werken omdat jouw software steeds slimmer wordt.
Marcel MSML

Meer weten over consultancy?

Neem vrijblijvend contact op