Onze contractverlenging met Go Ahead Eagles

Door Marcel Letink - 6 April 2022

Als we onze kantoorramen openen, kunnen we het gejuich uit het stadion horen. Want na drie jaar intensieve en prettige samenwerking, verlengen we ons contract met de voetbalclub Go Ahead Eagles! Klaar voor weer drie jaar Deventerse samenwerking om trots op te zijn.

We trapten in 2019 de samenwerking sterk af met de Go Ahead Eagles fan app. Samen met de voetbalclub ontwikkelden we een sterk mobiel platform waar de fans alle informatie en het laatste nieuws over de club en de spelers kunnen vinden. De daaropvolgende jaren werkten we aan de ontwikkeling van dit platform en onderzochten we de mogelijkheden de club naar een hoger plan te tillen op het gebied van IT. Zowel op (data)kwaliteit als op duurzaamheid. Met de verlenging van ons contract gaan we een nieuwe periode in!

Centrale positie

De aankomende drie jaar mogen wij onszelf technische partner van Go Ahead Eagles noemen. Zowel adviserend als uitvoerend. Naast de dingen doen die we al deden, zorgen we er deze periode voor dat de club ook op het gebied van IT in de top van de Eredivisie meedraait. Want dat is waar we thuishoren, al zeggen we zelf. Ons doel is één platform te ontwikkelen waar de fan terechtkan voor informatie, tickets en merchandise kan kopen, live de wedstrijd en het laatste Go Ahead Eagles nieuws kan volgen. Alles op één centrale plek, om de fans nog beter van dienst te zijn.

Fijne samenwerking

De voetbalclub is een mooie partner om mee samen te werken. Niet alleen omdat de samenwerking natuurlijk en soepel verloopt, maar ook omdat wij ons graag verbinden met partijen uit de regio Deventer en sportieve instellingen. We zijn dan ook trots wanneer we bij de thuiswedstrijden ons MSML-logo op de ledboarding voorbij zien komen. En voor we het vergeten: om deze fijne samenwerking extra kracht bij te zetten zijn wij de wedstrijdsponsor op 8 april. Dan speelt Go Ahead Eagles tegen Willem II. Alleen dat al is een reden om even naar de Adelaarshorst te komen en te genieten van de onwijs leuke sfeer! 

Marcel Letink, Algemeen Director
Marcel Letink
Algemeen Director

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?