Claim Your Aim is officieel MSML partner

Door Siebe Fettelaar - 29 November 2018

Eigenzinnig marketingbureau Claim Your Aim uit Deventer is al jaren hét adres voor identiteit, strategie, internetmarketing en videoproducties. Voortaan kunnen klanten ook bij de ‘creatieve goaldiggers’ terecht voor maatwerk software en mobiele apps. Althans, klanten…  

Wij spreken liever over samenwerkingspartners dan klanten en geloven met volle overtuiging in co-creatie. Door goed samen te werken kunnen doelen beter en sneller bereikt worden.

Stef Bloo – Directeur Claim Your Aim

Bij MSML werken we ook nauw samen met opdrachtgevers. In deze gedeelde overtuiging is de basis voor deelname in ons partnerprogramma gelegd. Onlangs werden de handtekeningen al gezet en bekrachtigd met een ferme handdruk. Afgelopen vrijdag was Bram namens MSML te gast bij Claim Your Aim om de samenwerking te vieren en ging direct met het hele team op de foto.  

Ik ben enorm blij met het vertrouwen van Claim Your Aim. Ze zijn de tweede organisatie die in korte tijd toetreedt tot ons piepjonge partnerprogramma. Je ziet duidelijk een trend waarbij data-analyse, software en mobiele apps een rol spelen in de marketingstrategie van organisaties. Hier komen verrassende en innovatieve projecten uit voort. Wij staan te popelen om deze samen met het team van Claim Your Aim aan te pakken.

Bram Groenen – Sales en marketing manager MSML

Op de website van Claim Your Aim is meer informatie te vinden over maatwerk software en mobiele apps. De eerste gezamenlijke projecten zijn inmiddels in voorbereiding.  

Siebe Fettelaar, Design & Interaction
Siebe Fettelaar
Design & Interaction

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?