Zorgeloos ontwikkelen voor een vast bedrag per maand

Door Friso Terpstra - 3 June 2019

Oké, dus jij hebt een geweldig idee voor een mobiele app of webapplicatie? Eentje die zo onderscheidend is dat jij hem op maat wilt laten maken. Je hebt waarschijnlijk al gezien dat het ontwikkelen best prijzig kan zijn, maar wij vinden het belangrijk dat jouw idee werkelijkheid kan worden. Daarom introduceren we de mogelijkheid om per maand te betalen.

Of je nu ondernemer, particulier of student bent, als je een nieuwe applicatie wil gaan bouwen ga je liever niet meteen naar de bank. En misschien wil je ook liever geen lening afsluiten, of een aanslag doen op je eigen reserveringen. Dan is het betalen per maand voor jou ideaal. Zo zijn de hele looptijd je uitgaven beperkt, terwijl je meteen kunt beginnen met het (terug)verdienen van je app.

Bij MSML is het mogelijk om een deel - of zelfs het hele bedrag - van een nieuwe app per maand te betalen. Dat werkt zo. We beschrijven eerst zorgvuldig wat jouw app of webapplicatie moet kunnen. Wil je hier zelf een start mee maken, lees dan deze blogpost.

Op basis van de omschrijving ontvang je een gedetailleerde offerte voor de ontwikkel werkzaamheden. Dat bedrag delen we door maximaal 36 maanden, maar je mag ook kiezen voor een kortere looptijd. Je betaalt een kleine toeslag voor de financiering en het risico.

Een voorbeeldje

  • Je app kost €300 per maand (€10.800 / 36 maanden);

  • Toeslag voor financiering en risico €30.

Zoals je ziet kun je een serieuze app op maat bouwen tegen een vast en laag maandbedrag. Als je al een berekening hebt gemaakt op  watkosteen.app, zie je meteen wat jouw maandbedrag is (inclusief financieringskosten).

Dankzij de mogelijkheid om bij MSML te betalen per maand komt een mobiele app of webapplicatie ook voor jou binnen bereik. Ben je er klaar voor om de volgende stap te zetten? Neem contact met ons op of start een chat voor al jouw vragen. Liever nog even verder lezen?

Friso Terpstra, Marketing Product Specialist
Friso Terpstra
Marketing Product Specialist

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?