Onze weg naar een slimme, veilige toekomst

Door Marcel Letink - 16 May 2018

MSML wil een leidende rol nemen in het creëren van een sterk, veilig applicatielandschap. Want nu we steeds afhankelijker worden van technologie, groeit het belang van kwaliteit en veiligheid.

Technologische ontwikkelingen

We leven in een wereld waarin technologie je bedrijf kan maken of breken. Het geeft je de kans efficiënter te zijn dan je concurrent, sneller, slimmer. Technologie betekent ook je ondergang, wanneer het slecht werkt of data niet goed beveiligd is. In deze wereld heb je meer nodig dan een handige (web)applicatie met allerlei functies. Je hebt applicaties nodig die perfect aansluiten op je ambities en zijn opgewassen tegen groeiende online gevaren.

Meerwaarde creëren

Die applicaties maken we bij MSML. Al vanaf de eerste inventarisatietool die we ontwikkelden op een Lochemse zolder willen we verwachtingen overtreffen. Hen een applicatie bieden die niet vanuit de techniek, maar juist vanuit de uitdagingen van een organisatie ontstaat. Zo ontwikkelen we software die vanzelfsprekend goed in elkaar zit, maar vooral de werkprocessen binnen bedrijven écht verbetert.

Innovatief team

Deze instelling leidde tot een team van toegewijde experts in hun vakgebied dat met Laravel en Ionic web- en mobiele applicaties ontwikkelt voor mooie opdrachtgevers. De combinatie van onze kennis en de stabiliteit en innovatiekracht van deze bekende frameworks maakt dat we veel bedrijven kunnen helpen innoveren. Voor Unilever ontwikkelden we bijvoorbeeld web- en mobiele applicaties waarmee we van alle werkprocessen in het salesteam (senior rayonmanagersjunior rayonmanagers en schapspecialisten) één helder, samenhangend geheel maakten. Met tijdswinst, betere samenwerking en makkelijker werken als gevolg.

Kwaliteit essentieel 

Ik vind het geweldig om mooie producten te maken en organisaties vooruit te helpen. Gelukkig zal de vraag naar maatwerkapplicaties als die van Unilever alleen maar toenemen. Onze maatschappij wordt met de dag meer afhankelijk van technologie. Zo kunnen we organisaties helpen een enorme efficiëntieslag te maken, maar het vergroot ook onze verantwoordelijkheid. Het belang van kwalitatief hoogstaande applicaties wordt de komende jaren alleen maar groter. Op het gebied van gebruiksgemak, maar ook op het gebied van het veilig omgaan met data. Want hoe belangrijker data wordt, hoe verstandiger we ermee om moeten gaan.

Onze verantwoordelijkheid

Wij voelen het als onze maatschappelijke taak om het volledige applicatielandschap naar een hoger niveau te brengen. Enerzijds door software te blijven ontwikkelen die gemakkelijk te gebruiken is en een extreem hoog securitylevel heeft. Anderzijds door kennis te delen. We willen een actieve rol spelen in community’s van vakgenoten. Door onze kennis te delen en te leren van anderen maken we samen het hele applicatielandschap sterker en veilig. Zo kunnen we steeds meer organisaties helpen innoveren, maar dan wel op een verantwoorde manier. Juist nu er zo veel kan, is het belangrijk dat we het goed doen.

Marcel Letink, Managing Director
Marcel Letink
Managing Director

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?