//Diensten

Consultancy

We beginnen ons werk met een zorgvuldige inventarisatie van jouw ambitie. Schouder aan schouder mengen we jouw domeinkennis met onze bedrijfskundige en technische inzichten.

We bouwen dus niet zomaar een digitale kopie van je bestaande processen, zonder de kansen van technologie ten volle te benutten.

Lees meer
Consultancy
puntjes
puntjes
Overleg kantoor MSML
MSML en NoNerds
Schetsen en wireframes

Adviezen.

We analyseren en onderzoeken en geven je weloverwogen adviezen. Bijvoorbeeld op basis van de data uit jouw organisatie en de technologische trends.

Met onze data analisten ontwikkelen we modellen om je werk nog slimmer te doen, of zelfs toekomstige scenario’s te berekenen.

We bieden de technologische voorsprong om je positie als marktleider te verwerven of te behouden. Als maatwerk organisatie zijn we bijzonder flexibel en hebben referenties van toonaangevende bedrijven in vrijwel alle branches.

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

Lieve Dings

Junior Channel Marketeer OOH Lipton Ice Tea & OLA

" De samenwerking met MSML als zeer goed en betrouwbaar ervaren. Samen met MSML zijn we aan de slag gegaan om een mobiele app live te zetten als verlengstuk van onze sales werkzaamheden. MSML denkt mee en geeft goed advies. "

Robin van Poelje

Applicatiebeheerder totaalBED

" Ondanks de beperkte tijd voor dit project was de communicatie goed, de opleveringen secuur en zijn de verwachtingen waargemaakt. Een fijne flexibele partij om mee samen te werken, die zijn afspraken uitstekend nakomt. "

Patrick Schoonbrood

Product Manager @ MY VIVENDA

" Wij waren op zoek naar een deskundige betrouwbare partner die een video-app voor ons kon ontwikkelen. Deze hebben we zeker in MSML gevonden. Een prettige en goede samenwerking met een betrokken en deskundig team! "

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?