Persoonlijk en gedreven!

MSML is gevestigd in Deventer en is gespecialiseerd in website ontwikkeling. Samen met u zorgen wij voor een uniek ontwerp met daarin de gewenste functionaliteiten voor u persoonlijk of uw onderneming.

Wij adviseren u over de verschillende functionaliteiten en helpen u bij het kiezen van de juiste oplossing in combinatie met uw behoeftes. Naast de technische en grafische ontwikkeling ondersteunen wij u bij de vindbaarheid van uw website. MSML beschikt over een breed scala aan programmeerkennis (PHP, HTML 5, JavaScript, jQuery, CSS, MySQL, JSON, C#) en is daarom in staat om een goede combinatie te creëren tussen de wens van de klant en de technische oplossing.

Waarom u kiest voor MSML

  • Altijd responsive (mobiel vriendelijk)
  • Zelf eenvoudig content toevoegen
  • Persoonlijk contact, één aanspreekpunt!
  • Integratie met social media
  • Zoekmachine vriendelijke website (SEO)
  • Expert in het opzetten van Google campagnes (SEA)
  • Wij komen bij u langs!
  • Wij trainen u, zodat u uw eigen website kunt beheren
  • Goede kwaliteit/prijs verhouding

Een website wordt ontwikkeld inclusief een bijpassende webhosting en domeinnaam. Ontwikkelde websites of web applicaties worden zoveel mogelijk compatible gemaakt met mobiele apparaten (responsive).

Content beheren kunt u zelf!

MSML geeft u de mogelijkheid zelf uw website te beheren en te vullen met relevante en recente inhoud. Daarom zorgen wij altijd voor een Content Management System (CMS) waar u dit snel en eenvoudig kunt uitvoeren. Tijdens de ontwikkeling van een website zorgen wij dat wij u voldoende trainen, zodat u bij de oplevering van de website over voldoende kennis beschikt om dit zelfstandig uit te voeren. Natuurlijk blijven wij graag met u in contact om u waar nodig te assisteren.

Online marketing

De afgelopen jaren is online marketing een steeds groter aandeel gaan spelen in het generen van nieuwe, maar vooral, relevante leads. Het trekken van relevante bezoekers naar uw website is vaak essentieel voor het bereiken van uw (website) doelstelling. Het combineren van zowel de technische ontwikkeling als het opzetten van campagnes bij Google is een van specialismes van MSML. Zowel de start als het continue verbeterproces zijn van belang om hier daadwerkelijk de vruchten van te plukken. MSML adviseert en helpt u graag bij het optimaliseren van uw online marketing.

Middels een adviesgesprek maken wij graag kennis en presenteren wij u graag vrijblijvend een offerte op maat. U kunt ons bereiken via het contactformulier of telefonisch via +31 85 4018747.