Effectieve verkoop

De SRM applicatie

Lees meer

De SRM applicatie

Ionic mobiele app + Laravel webapplicatie

Senior rayonmanagers bij Unilever willen de waarde van hun merk op een slimme manier vergroten. Met de SRM app kunnen zij beter en gemakkelijker promoties verkopen en hun merkverhaal versterken.

Volledige verkoopcyclus

Met de volledige verantwoordelijkheid voor de verkoop van promoties, is de vraag naar een efficiënte werkwijze groot bij senior rayonmanagers. Met de app bieden wij hen één integrale automatiseringsoplossing voor de hele verkoopcyclus. Van het eerste contact, tot target- en klantgegevens, en van agenda tot orderverwerking, alles zit in de SRM app.

Betere samenwerking

De app verbetert de samenwerking tussen de SRM’ers en de supermarktmanagers. Enerzijds kunnen innovaties en nieuwe producten direct met de app worden gepresenteerd. Anderzijds geeft het klantendashboard inzicht in de prestaties van supermarkten. Zo kunnen ze samen hun campagnes zo effectief mogelijk vormgeven.

Meer waarde

Door de verzamelde informatie kan Unilever heldere data analyses uitvoeren. Hierdoor krijgen ze inzicht in de waarde van hun merk voor de klant. Daarmee kunnen ze hun verkoop steeds een niveau hoger tillen.

Unilever SRM applicatie

Sales

Gericht verkopen van promoties op maat voor elke klant.

Klantinformatie & Analyses

Actuele klantinformatie, uitgebreide analyses en interacties om met elkaar het hoogste niveau na te streven.

Kwaliteit

De kwaliteit op de werkvloer staat voorop. Diverse acties en controle worden vanuit de applicatie nauwkeurig uitgevoerd.

Efficiëntie

Direct terugkoppeling naar het back-end systeem, zodat de administratie altijd op orde is.

Unilever fieldsales logo

De samenwerking met MSML heb ik ervaren als uiterst professioneel en prettig. Wat ik het meest prettige vond aan de samenwerking was dat MSML altijd bereid was om mee te denken en niet direct in problemen maar in oplossing te denken.

Ivo HuninkField Sales / Perfect Store Coordinator @ Unilever Nederland