MSML ontwikkelde MY VIVENDA

Stippen

MY VIVENDA levert totaaloplossingen voor de makelaarsbranche. Met print-on-demand, een marketingplatform en zelfs VR toepassingen is het innovatieve bedrijf actief in heel Europa. MSML ontwikkelde een mobiele app waarmee makelaars zelf professionele video’s kunnen maken.

Makelaar én regisseur
Video’s hebben bewezen de aankoop van vastgoed flink te stimuleren, maar zo’n kekke film laten maken is behoorlijk kostbaar. Dankzij de MY VIVENDA app kan iedere makelaar het nu helemaal zelf tegen een fractie van de kosten.

In de app wordt de gebruiker stap voor stap begeleid. Allereerst worden de gegevens van een nieuw ‘object’ opgegeven. Denk aan de informatie over vierkante meters, de vraagprijs en het adres. Daarna is het tijd om de video’s op te nemen. De app vertelt je per vertrek in het pand precies hoe lang je moet filmen en welke beweging je maakt. Dankzij de timer en pijlen in beeld is het eenvoudig precies de juiste bewegingen te maken. Zo ontstaat het dynamische beeld dat kenmerkend is voor professionele producties. Door gebruik te maken van een zogenaamde gimbal bereik je het beste resultaat. Daarom geeft MY VIVENDA deze cadeau bij een nieuw abonnement.

Mock-up van MY VIVENDA

Een technisch hoogstandje

De MY VIVENDA app is er voor alle makelaars. Ook als je niet ieder jaar een nieuwe telefoon koopt. Want om video’s op hoge kwaliteit te bewerken en monteren is een razendsnelle telefoon nodig.

Omdat we er zeker van wilde zijn dat iedereen video’s kan maken en monteren, maken we gebruik van een cloud oplossing. De losse beelden, teksten en informatie over de gewenste overgangen, worden online samengesmolten tot een geweldig eindresultaat. Daarmee verplaatsen we de rekenkracht van het toestel naar online. Zo kan vrijwel iedere smartphone geweldige video’s monteren.

Trouwens, onze aanpak heeft nog meer voordelen. Zo zijn alle videoprojecten altijd online opgeslagen én kun je meteen doorwerken. Je hoeft namelijk niet te wachten tot de videorender klaar is om aan de slag te gaan met je volgende project.

Jasper Jorna,

Meer weten? Stel gerust een vraag.

Jasper Jorna - Lead developer & DevOps

Meer dan woningen.

De app zit vol met slimme templates. Deze geven iedere video de herkenbare huisstijl van het makelaarskantoor. Of, in het geval van REMAX, maken alle aangesloten makelaars gebruik van deze stijl.

Wist je trouwens dat makelaars veel meer verkopen dan huizen alleen? Wacht dacht je van auto’s of (woon)boten? Voor hen biedt MY VIVENDA speciale templates.

Meer dan woningen puntjes
thumb.png

Patrick Schoonbrood

Product Manager bij MY VIVENDA

" ​Wij waren op zoek naar een deskundige betrouwbare partner die een video-app voor ons kon ontwikkelen. Deze hebben we zeker in MSML gevonden. Een prettige en goede samenwerking met een betrokken en deskundig team! "

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?