Grip op je strategie

De Mink Vision applicatie

Lees meer

Mink Vision

Ionic mobiele app + Laravel webapplicatie

Ampart B.V. helpt pelsdierhouders wereldwijd zo succesvol mogelijk te ondernemen. Dat heeft vele aspecten, maar één daarvan is door hen te helpen hun bedrijfsresultaten overzichtelijk te monitoren. Om de pelsdierhouderijen daarbij te helpen ontwikkelden wij samen met Ampart B.V. Mink Vision.

Mink Vision

Mink Vision is een webapplicatie en mobiele applicatie, geschikt voor Android en iOS. Met de applicatie registreren pelsdierhouders eenvoudig zaken als de gezondheid van dieren, de voeropname, het gewicht van dieren en eventuele uitval. Verzamelde data wordt automatisch geanalyseerd en kan worden vergeleken met voorgaande jaren of andere ondernemers.

Waardevolle data analyse

De data analyse geeft pelsdierhouders waardevolle sturingsinformatie en een goede basis voor evaluatie van de strategie. Zo houden ze continu grip op hun eigen succes. Daarnaast creëert de applicatie op overzichtelijke wijze inzicht in ontwikkelingen in trends per organisatie, per land of zelfs per werelddeel.

Mink vision hybride mobiele app

Registratie

Eenvoudig en snel uitvoeren van diverse registratie templates.

Beschikbaarheid

Altijd en overal over de hele wereld beschikbaar, ook als er geen netwerkverbinding is.

Modules

Diverse modules zorgen voor een breed scala aan mogelijkheden om jouw data vast te leggen.

Analyses

De geavanceerde analyse module zorgt voor nieuwe inzichten en geeft de mogelijkheid om te benchmarken over de hele wereld.

Mink vision beeldmerk

Onze samenwerking loopt erg prettig. Er wordt goed meegedacht richting het eindproduct. De producten (webportaal en mobiele apps) zien er erg goed uit en worden naar volle tevredenheid door onze klanten gebruikt.

Dr. Wiebren SantemaHead developer @ Veterinarian @ Ampart