Slimme waterkwaliteitscontrole

Prime Advice

Lees meer

Prime Advice

Ionic mobiele app + Laravel webapplicatie

Prime Advice wil haar klanten op een efficiënte manier helpen bij het onderhoud en beheer van gebouwen en installaties. In het bijzonder op het gebied van legionellabestrijding. Dat vraagt om goede planning, strakke registratie en nauwe samenwerking tussen facility managers en inspecteurs.

FMA applicatie

In samenwerking met PrimeAdvice en Beheer en Water ontwikkelden we een digitale beheertool: de Facility Management Assistent app (FMA-app). Met deze tool worden alle voorkomende beheertaken, met in het bijzonder de taken voor legionellabeheer, op eenvoudige en efficiënte wijze bijgehouden.

Digitale registratie

Gebruikers kunnen bij de controle van tappunten via een mobiel device een (actuele) checklist aflopen, die voldoet aan alle actuele wet- en regelgeving. Uren kunnen direct worden geregistreerd en belangrijke informatie kan worden vastgelegd in logboeken.

Efficiëntie

De registratie via de app geeft Prime Advice goed inzicht in de werkzaamheden. Een op maat gemaakte webapplicatie maakt automatisch een planning voor de gebruiker. Met terugkerende werkzaamheden en nieuwe taken. Alle geregistreerde informatie kan worden omgezet in heldere rapportages, waarmee Prime Advice zich uitstekend kan verantwoorden aan de overheid.

FMA mobiele ionic app

Dashboard

Direct inzage in de meest relevante gegevens en voortgang per klant.

Analyses

Realtime analyse per klant per situatie.

Eenvoud

Eenvoudig en snel registreren van tappunten vanuit de mobiele app.

Maatregelen

Per klant de juiste actuele beheersmaatregel toepassen. Zowel online als offline werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Logo prime advice

De samenwerking met softwarebedrijf MSML hebben we als zeer prettig ervaren. Met name het meedenken in oplossingen heeft geleid tot een goed functionerende beheertool. Er is goed nagedacht om de beheertool zo eenvoudig en “hufterproof” mogelijk op te zetten en daarbij het gebruikersgemak te bewaren.

Theo BrouwerVestigingsleider @ Primeadvice