MSML ontwikkelde Prime Advice

Stippen
MSML ontwikkelde Prime Advice

Hoe een mobiele app helpt om meer dan een miljoen waterpunten veilig en vrij van legionella te houden.

Water is onmisbaar in alle gebouwen waar mensen wonen of werken. Daarom zijn er al snel honderden ‘tappunten’, zoals kranen, sanitair en brandslangen. Op deze plekken kan, zonder het juiste onderhoud, legionella ontstaan.

Prime Advice biedt diensten rondom het onderhoud en beheer van gebouwen en installaties. In het bijzonder op het gebied van legionellabestrijding. Wij ontwikkelden een mobiele app en een webapplicatie op maat waarin alle watertappunten worden beheerd.

Mock-up van Prime Advice

Inventariseren en registreren

Klanten van Prime Advice kunnen rekenen op een professionele inventarisatie van alle watertappunten. Deze worden in de maatwerk webapplicatie geregistreerd, slim gecategoriseerd op de verschillende ruimtes in gebouwen. Alle benodigde werkzaamheden en de frequentie waarmee ze worden uitgevoerd, vormen de taken in de app.

Alleen wanneer al deze taken correct worden uitgevoerd, voldoet de gebruiker aan de wettelijke verplichtingen. De klanten van Prime Advice leggen hierover verantwoording af. Daarom is de software ook de belangrijkste bron voor alle rapportages.

Mike Schoneveld,

Meer weten? Stel gerust een vraag.

Mike Schoneveld - Technical Director

​Alleen het beste is goed genoeg.

Om het inspecteren en onderhouden van de watertappunten op locatie eenvoudig te maken, ontwikkelde ons team ook een mobiele app voor Android en iOS. Deze maakt automatisch een werkvoorraad voor die dag over alle tappunten. Daar aangekomen voert de gebruiker eenvoudig de metingen en resultaten in via een checklist in de app. Uren kunnen direct worden geregistreerd en belangrijke informatie kan worden vastgelegd in logboeken. De informatie wordt meteen doorgestuurd naar de webapplicatie en is ook daar beschikbaar.

Prime Advice stelt de app ter beschikking aan alle klanten zodat zij zelf de inspecties en werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wanneer deze liever geen omkijken hebben naar de taken, voert BeheerenWater2 ze uit. De inspecteur van BeheerenWater2 gebruiken de mobiele app zelf natuurlijk ook.

​Alleen het beste is goed genoeg puntjes
Theo Brouwer

Theo Brouwer

Vestigingsleider @ Primeadvice

" De samenwerking met softwarebedrijf MSML hebben we als zeer prettig ervaren. Met name het meedenken in oplossingen heeft geleid tot een goed functionerende beheertool. Er is goed nagedacht om de beheertool zo eenvoudig en “hufterproof” mogelijk op te zetten en daarbij het gebruikersgemak te bewaren. "

Bij MSML staan we voor je klaar.

Kan jouw organisatie ook slimmer, sneller of efficiënter werken?