Wat wij je kunnen vertellen over Primesight applicatie

Primesight is een initiatief dat inspeelt op een veel voorkomende behoefte van grote bedrijven, namelijk het vergaren van (concurrent) informatie. Tegenwoordiger is het kopen van kwalitatief goede data erg moeilijk en daarbij erg duur. Primesight is de ideale oplossing en zorgt ervoor dat jou werknemers of studenten helpen om jou database te vullen!

In samenwerking met Primesight hebben wij een mobiele app ontwikkeld waarbij je binnen 3 stappen een (concurrent) locatie in kaart brengt door heel eenvoudig een foto te maken.

De Primesight mobiele app maakt gebruikt van de locatie coordinaten van de gemaakte foto en biedt de mogelijkheid om per organisatie eventuele additionele informatie te vragen. Deze additionele informatie kan de desbetreffende organisatie zelf bepaald worden, zonder dat er een update van de app noodzakelijk is.

In de Primesight webapplicatie is het mogelijk om de diverse resultaten te segmenteren en te exporteren. Waar gewenst zijn koppelingen met diverse API’s voorhanden of worden deze op maat gemaakt.

Project

Primesight mobiele App

Client

Primesight

Resultaat

UX, Design, Webapplicatie development, Mobiele applicatie development

Wat wij hebben opgeleverd

In samenwerking met Primesight hebben wij gewerkt aan een webapplicatie en mobiele applicatie geschikt voor Android en iOS.