Wat wij je kunnen vertellen over de Mink Vision applicatie

Ampart B.V. is een onderneming bestaande uit dierenartsen die wereldwijd opereren. Zij zijn volledig gespecialiseerd in pelsdieren en daarom de ideale gesprekspartners voor de moderne pels-dierenhouder.

In samenwerking met Ampart B.V. hebben wij gewerkt aan een webapplicatie en mobiele applicatie geschikt voor Android en iOS. Via de mobiele applicatie wordt door heel de wereld data geregistreerd. Deze informatie wordt vervolgens in de webapplicatie uitgebreid geanalyseerd door tientallen geautomatiseerde rapportages.

De mobiele applicatie, Mink Vision, geeft klanten de mogelijkheid op een zo efficiƫnt mogelijke wijze relevante data te registreren. De geanalyseerde gegevens helpen bedrijven bij het vaststellen van hun bedrijfsstrategie.

Het doel van de applicatie is op een overzichtelijke wijze inzage geven in de ontwikkelingen en trends per organisatie, per land of zelfs per werelddeel.

Project

Mink VisionĀ applicatie

Client

Ampart B.V.

Resultaat

UX, Webapplicatie development, Mobiele applicatie development

Wat wij hebben opgeleverd

In samenwerking met Ampart B.V. hebben wij gewerkt aan een webapplicatie, responsive website en mobiele applicatie geschikt voor Android en iOS.